Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

10 години „Събота 150“ в ефира на „Хоризонт“

Навършиха се 10 години от първото излъчване на „Събота 150“ - предаването за международна политика в ефира на националната програма „Хоризонт”. 

През 2007 – Георги Марков и Никола Миладинов приеха предизвикателството, отправено към тях да направят радиопродукт, който да представя на аудиторията ставащото по света по различен начин. През последните две години в екипа на предаването е Ангел Григоров.

Вече 10 години, в 150 минути в съботния ден, водещите правят аудиторията съпричастна на коментарите и анализите по най – интересните теми от световния дневен ред, представят и различното лице на света чрез репортажи, в които политиката отсъства, а се разказва за обикновения човек, често става дума за живота и политиката на Балканите и за българите зад граница, за успехите на сънародниците ни в чужбина.

Водещите на „Събота 150“ изказаха искрените си благодарности към слушателите за оказваното доверие и подкрепа, към всички колеги от програма” Хоризонт ” и другите редакции на БНР за оказваното съдействие, както и на колегите от други български и чуждестранни медии, които гостуват със свои анализи и коментари в предаването. Сърдечни благодарности от целия екип на предаването и за всички събеседници, които и до днес откликват на поканите и представят експертни мнения за слушателите.

В звуковия файл можете да чуете още от минутите, посветени на 10 години „Събота 150
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна