Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на "Локомотив" (София): Не сме афиширали, че гоним място в елита

Част от привържениците на "Локомотив" София нахлуха на пистата по-време на мача с "Царско село"
Снимка: архив

"Ние сме скромен тим и не сме афиширали, че на всяка цена гоним място в елита на родния футбол". Това заяви старши-треньорът на "Локомотив" (София) Ангел Колев след загубата на неговия тим с 0:1 от тима на "Царско село" в среща от петия кръг на втора футболна лига. 

Ангел Колев бе изгонен от съдията Валентин Станчев заради протест. Треньорът поиска дузпа за "Локомотив" в края на срещата. Няколко фенове дори нахлуха на пистата след края на мача и тръгнаха заплашително към реферите. Само бързата намеса на полицаи и стюарди предотврати по-грозна гледка.

"Ние имахме по-чистите положения. Допуснахме лек гол. Чистите положения преди това бяха за нас. Имаше очевадна дузпа за нас, която съдията не отсъди. Трябва да чакам високосна година, за да ни дадат и на нас дузпа. Съдията ме изгони от терена, защото съм стъпил на терена. Вратарят на противника отрази наши ситуации за гол. Нямахме и шанс. Имам нужда от нови футболисти, но на този етап разчитам на наличните. Не сме афиширали, че ще гоним непременно класиране в "А" група. Ние ще изчакаме малко, ще ни дойде времето и на нас", добави Ангел Колев. Чуйте още от него:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени