Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Милена Цанова: "Скърцам със зъби" отразява един период в живота ми

Певицата Милена Цанова представи първата си самостоятелна песен „Скърцам със зъби“. Текстът на парчето е дело на  Милена, а зад аранжимента стоят Волен Милчев и Явор Зографски (SMYAH).

Виолончело частта в песента е дело на Явор Пачовски и Борис Радилов, а на пианото е Калин Петров. Песента е миксирана и мастерирана в Perfect Records. Официалното видеото към „Скърцам със зъби“ е заснето и режисирано от Миньо Костадинов.

Това е изключително важна песен за мен, защото е първата ми самостоятелна песен. Благодаря на талантливия екип, който участва в създаването ѝ. Вложих много от себе си в нея. Истината е, че песента е посветена на един епизод от живота ми, който вече е в миналото. Чуйте я, и ще разберете точно какво имам предвид, споделя Милена.

Милена Цанова доби световна популярност през 2017 година, след като изпълнението ѝ на Can You Feel My Heart на Bring Me The Horizon беше споделено в социалните мрежи от вокалиста на групата Оливър Сайкс. Цанова участва и в петия сезон на X Factor България, където достигна до финалната четворка. Със „Скърцам със зъби“ Милена дава начало на самостоятелната си кариера.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна