Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Решения за есенните ремонти и обзавеждането на "Стройко експо 2019"

11
Снимка: Георги Петровски

В Националния дворец на културата започна специализираното търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане "Стройко Експо 2019". Форумът е насочен както към крайния потребител, така и към специалистите, предоставяйки възможност на едно място да сравнят и изберат подподящ продукт или услуга или да се информират за последните тенденции в дизайна и материалите. По време на изложението производители и търговци предлагат различни отстъпки.
   
Съорганизаторът на изложението Маргарита Николова обясни, че представените продукти са свързани с ремонта и обзавеждането на дома и имат сезонно изражение - дограма, нови решения за отопление и др. Няколко съпътстващи събития са подготвили организаторите. Сред тях са изложбата "Благотворителността през обектива", в която трима фотографи представят интересни истории, свързани с благотворителността. Асоциацията на декоративните растения ще проведе конференция "Зелени градове за устойчива Европа" в рамките на изложението. Организиран е и уъркшоп за изработка на керамика и кожа по римска технология, а посетителите могат да разгледат и изложбата "Благотворителността през обектива", в която са представени трима автори и техните проекти. 

Величко Попов, представител на компания за производство на дограма, представи иновативен продукт, който съчетава предимствата на два различни материала - дървото и алуминия. Той обясни, че този вид дограма е с много по-лесна поддръжка.

Сред акцентите на изложението е вниманието към зелената енергия, новите екологични видове отопление и елегантни дизайнерски решения. Представен е и широк набор от електроинструменти за професионално и домашно приложение в различни категории и ценови класове.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна