Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Тази вечер в "Настроение с Лили":

Гостува рок група "Хоризонт"

В днешния брой на предаването "Настроение с Лили", очаквайте: рок група "ХОРИЗОНТ"! За предстоящите им концерти и нови проекти.

Четвъртък от 20 ч. по Радио София, 94.5 ФМ за София (Ихтиман - 104.6; Своге - 90.4; Боровец - 100.0), както и онлайн.

Събота от 10 ч. и неделя от 13 ч. по Радио Нова 93.0 ФМ, Нова Загора, както и онлайн.

Една продукция на Радио София и Лили Друмева.ВИЖТЕ ОЩЕ
Найъл Хорън

Китарен поп в основата на дебютния албум на Найъл Хорън

След като чухме силните солови проекти на Зейн (ZAYN) и Хари Стайлс е време да надникнем и в първия албум на Найл Хорън извън бандата One Direction. Дебютът на компилацията на Хорън със заглавие Flicker e днес. На първо слушане няма как да не сравним 24 годишния изпълнител с Ед Шийрън. Негови следи можете да откриете както в Flicker, така и в Paper..

публикувано на 20.10.17 в 10:15
Повишете си градусите на настроението с музика

Весели песни звучат в „Настроение с Лили”

Днес в предаването „Настроение с Лили” ще звучат песни, които повдигат настроението и те карат да се чувстваш добре. Веселите песни имат бърз ритъм и запомнящи се рефрени. Мелодиите са прости и запеваеми. Слушайки ги, се зареждаме с позитивна енергия и се разтоварваме. В плейлистата са включени хитове от 60-те, 70-те и 80-те години на Osmonds,..

публикувано на 19.10.17 в 11:15

Български и корейски изпълнители ще зарадват публиката в зала "България"

Посолството на Южна Корея в България отправя специална покана към всички любители на корейската култура и музика в България, да станат част от петото издание на традиционния корейско - български концерт на приятелството. Тази вечер сцената на зала „България“ ще бъде озарена от добро настроение. Български и корейски изпълнители ще представят палитра от..

публикувано на 18.10.17 в 15:08

10 години без Тоше Проески

На 16 октомври се навършват десет години от трагичната смърт на македонския певец Тоше Проески, считан както приживе, така и днес, за най-голямата звезда на Бившата югославска република Македония, човек, отдаден на музиката и на хуманитарната кауза.   Югозападната ни съседка отбелязва годишнината с най-различни мероприятия в цялата страна. На върха..

обновено на 16.10.17 в 16:29
Гжех Пьотровски и Теодосий Спасов обхождат с очи сценичния свод

Квартетът на Гжех Пьотровски на "Жълтите павета"

В Слънчев джаз+ на 15 октомври ви предложихме документални записи от фестивала "Жълтите павета" - квартетът на Гжех Пьотровски с гост Теодосий Спасов . В последната част на предаването гостува дуото Мария Арнал - Марсел Бажес, които ще гледаме в София на 18 октомври. Тогава очаквайте и техни изпълнения на живо. Нощта е млада!..

обновено на 16.10.17 в 14:34