Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Тази вечер в "Настроение с Лили":

Гостува рок група "Хоризонт"

В днешния брой на предаването "Настроение с Лили", очаквайте: рок група "ХОРИЗОНТ"! За предстоящите им концерти и нови проекти.

Четвъртък от 20 ч. по Радио София, 94.5 ФМ за София (Ихтиман - 104.6; Своге - 90.4; Боровец - 100.0), както и онлайн.

Събота от 10 ч. и неделя от 13 ч. по Радио Нова 93.0 ФМ, Нова Загора, както и онлайн.

Една продукция на Радио София и Лили Друмева.print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Елена Башкирова свири Бетовен днес в зала „България“

Изумителната музикална седмица (първата от фестивала „Софийски музикални седмици“), която започна с фамозния гастрол на симфоничния оркестър на Маринския театър със самия Валерий Гергиев , продължава „по руски“ с гостуването на пианистката Елена Башкирова. Родена в Москва, тя е дъщеря на прочутия пианист и педагог Дмитрий Башкиров (носител..

публикувано на 23.05.17 в 15:11
Доминик Милър

Странстванията по света на китариста Доминик Милър, плюс три испанки

Третият майски Слънчев джаз+ започва с последния албум на китариста Доминик Милър странстванията му по света. Продължението е с три испанки и току-що излезлите им албуми - Архентина и приятелките ни Силвия Перес и Конча Буйка. Докато Архентина и Силвия пресъздават Амалия Родригеш, Буйка продължава и като гост на Чик Кърия на честването на..

обновено на 22.05.17 в 10:14

Млад рап артист в откровен разказ за своята идентичност

Sir Robert Bryson Hall II има няколко проекта зад гърба си. Но сякаш едва сега привлича вниманието на основното течение с албум, в който ни се представя като ревностен защитник на равни права. В  Everybody  27-годишният изпълнител, познат в чартовете като  Logic , за първи път споделя какво е усещането да си от смесена раса (майка му е бяла, а..

публикувано на 19.05.17 в 10:11
Para Hot Jazz Band

Para Hot Jazz Band и известният ирландски танцьор Брендън де Гали - гости в "Настроение с Лили"

В следващия брой на предаването "Настроение с Лили" ще гостуват момчетата от Para Hot Jazz Band и известният ирландски танцьор Брендън де Гали. Горещ джаз и суинг на живо в първия час и ирландска музика и танци във втория. Не пропускайте това шоу! Четвъртък от 20 ч. по Радио София , 94.5 FM за София (Ихтиман - 104.6; Своге..

публикувано на 18.05.17 в 10:35

Гледаме Летния концерт на Виенската филхармония на живо пред НДК

Летният концерт на Виенската филхармония в двореца "Шьонбрун" ще се предава на живо в България за първи път - на 25 май от 21.15 ч. на площада пред НДК (вход Пресцентър), в рамките на Австрийските музикални седмици, съобщават от австрийското посолство. Световноизвестната оперна певица Рене Флеминг е солистка на концерта "Приказки и митове"...

публикувано на 15.05.17 в 17:58