Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Тази вечер в "Настроение с Лили":

Гостува рок група "Хоризонт"

В днешния брой на предаването "Настроение с Лили", очаквайте: рок група "ХОРИЗОНТ"! За предстоящите им концерти и нови проекти.

Четвъртък от 20 ч. по Радио София, 94.5 ФМ за София (Ихтиман - 104.6; Своге - 90.4; Боровец - 100.0), както и онлайн.

Събота от 10 ч. и неделя от 13 ч. по Радио Нова 93.0 ФМ, Нова Загора, както и онлайн.

Една продукция на Радио София и Лили Друмева.ВИЖТЕ ОЩЕ
Карл Зеро се цели високо

Карл Зеро припомня филм на Саура, Карла Бруни пее АББА

Вторият декемврийски Слънчев джаз+ е с италианско начало - пианистът Стефано Болани и барабанистът Алдо Романо имат нова продукция, част от която е с филмова насоченост. Началото е с Амаркорд , изсвирен на живо в Берлинската филхармония. След тях още малко отзвучаване на италианската вълна - Карл Зеро с италианската версия на хита от филма на..

публикувано на 10.12.17 в 07:15

Съвременна версия на Ромео и Жулиета радва поп феновете в Щатите

Две от най-свежите лица в поп музиката решиха да споделят с нас любовта си един към друг от реалния живот в новия си съвместен хит. Джи Изи и Холзи са двойка, които не е изключено да са се влюбили, докато са работили над Him & I . Парчето е за една пламенна връзка – приказка за двама влюбени до полуда. От текста ярко си личи, как единият не..

публикувано на 08.12.17 в 11:36
Група

Унгарска музика и традиции в "Настроение с Лили"

Днес в предаването "Настроение с Лили" гост ще бъде г-н Золтан Хорват , първи секретар на посолството на Унгария у нас. Той ще представи интересна нова унгарска музика, както и хитове на добре познати групи като Омега и Неотон Фамилия . Ще сподели и какви са коледните традиции в Унгария, както и любопитни факти от унгарската история...

публикувано на 07.12.17 в 10:25
Хорхе Пардо и Карлес Бенавент са обкръжили водещия на Слънчев джаз+

Хорхе Пардо в трио с Карлес Бенавент и Тино ди Хералдо, плюс уърлд-джаз албуми

Първият декемврийски Слънчев джаз+ завършва цикъла на европейските музикални фестивали с началото на концерта на Хорхе Пардо в трио с Карлес Бенавент и Тино ди Хералдо. Преди това - последните уърлд-джаз албуми на тримата майстори на афро-струнните 3МА, следвани от гласовете на друго афро-трио Тото, Бона, Локуа. Следва китарата на Лионел Луеке,..

публикувано на 04.12.17 в 10:15
Бейонсе и Ед Шийрън

Шийрън и Бейонсе стоплят сърцата ни в ремикса на Perfect

Като предколеден подарък Ед Шийрън ни зарадва с нова версия на хит сингъла си Perfect, в която участва иконата Бейонсе . Парчето, което така или иначе в оригинал се справя добре като се е настанило удобно в топ 10 на радио класациите и от двете страни на Атлантика, ни грабва с нова сила. Ремиксът звучи сякаш по-романтично и по-интимно от..

публикувано на 01.12.17 в 08:42