Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Тази вечер в "Настроение с Лили":

Гостува рок група "Хоризонт"

В днешния брой на предаването "Настроение с Лили", очаквайте: рок група "ХОРИЗОНТ"! За предстоящите им концерти и нови проекти.

Четвъртък от 20 ч. по Радио София, 94.5 ФМ за София (Ихтиман - 104.6; Своге - 90.4; Боровец - 100.0), както и онлайн.

Събота от 10 ч. и неделя от 13 ч. по Радио Нова 93.0 ФМ, Нова Загора, както и онлайн.

Една продукция на Радио София и Лили Друмева.print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Класика на Santana се възражда в новия хит на DJ Khaled

Още един сингъл от албума Grateful на DJ Khaled атакува класациите. След световния успех на I’m The One време е да слушаме нон стоп и Wild Thoughts . В парчето на диджея помагат Rihanna и Bryson Tiller. Ярко тук се отличава и саунда на Carlos Santana и неговата омагьосваща китара. В сингъла е използван основният мотив от Maria, Maria ...

публикувано на 23.06.17 в 10:10

Стефан Китанов гостува в "Настроение с Лили"

Днес в предаването "Настроение с Лили" ще гостува директорът на София Филм Фест - Стефан Китанов (Кита). Очаквайте интересен разговор за кино, музика и за това, как се организират фестивали в България. Освен успешен мениджър, Кита е и страстен меломан, колекционер на хубава музика, самият той е музикант. Ще звучат мелодии от..

публикувано на 22.06.17 в 11:19

„Търся те“ - обявяват музикантите от Entropia с новата си песен

Тази песен е писана много отдавна, но явно сега й дойде времето , каза в студиото на Шоколад авторът на песента музикантът Янчо Янчев . Не съм сигурен дали е писана за конкретен човек, просто е плод на моментно вдъхновение. Аз се вдъхновявам от всичко, случвало се е дори и след песен на Лили Иванова да напиша детска песен. Винаги съм..

публикувано на 20.06.17 в 19:15
Кенди Дълфър

Джазът в Банско на 20!

Фестивалът, който преобрази, или по-скоро добави нови измерения на Банско, стигна до сериозен юбилей – цели 20 години! Как се прави специално празнично издание – това ни разказва създателят на фестивала (иначе доктор) Емил Илиев в „Моята друга музика“. Започваме с Пати Остин , която вече мина през България, но в София и всички, които бяха на..

публикувано на 20.06.17 в 11:35
Анри Тексие

Три нови албума на Пари Комбо, Емил Паризиен и ветерана Анри Тексие

Френската тема в юнските броеве на предаването продължава с три нови албума на добре известни артисти, някои от тях - гости на Джаз+ фестивал , като Пари Комбо, а други - представяни многократно тук като откритието преди няколко години Емил Паризиен и ветерана Анри Тексие. В началото - части от новата продукция на китариста Ференц Шнетбергер,..

публикувано на 19.06.17 в 13:15