Валери Симеонов

Валери Симеонов: Ще има правителство начело с Бойко Борисов до края на април

Основният приоритет в нашата програма, от който няма да отстъпим в преговорите с ГЕРБ, е повишаването на пенсиите. Това заяви в интервю за Радио Стара Загора лидерът на НСФБ и съпредседател на "Обединените патриоти" Валери Симеонов. Той каза..

публикувано на 10.04.17 в 13:35

Център за безплатна правна помощ ще заработи в Стара Загора

До месец в областния град ще отвори врати център за безплатни правни консултации за социално слаби граждани. Офисът ще се помещава на ул. „Кольо Ганчев“ 64, съобщи старозагорският адвокат Атанас Стоянов, избран преди дни за зам.-председател на Висшия..

публикувано на 04.04.17 в 17:25
Христо Панчугов

Дошъл е моментът за нова обединена дясна партия, според Христо Панчугов

"Моментът за разпускане на десните партии е подходящ. Необходимо е създаването на единна дясна партия, основана на база ценности и идеи. Време е да се сложи край на безпринципните коалиции с единствена цел влизане в парламента." Тази теза лансира за..

публикувано на 03.04.17 в 14:53
EUcriza

Проф. Митев, политолог: Хората поискаха едновременно стабилност и промяна

Съставянето на правителство след парламентарните избори от 26 март не е толкова проблематично, защото  ГЕРБ може да вземе повече от 90 места и съвместно с местата на Патриотите да формира мнозинство, без партията на Веселин Марешки, за да се получи..

публикувано на 27.03.17 в 13:44
Милен Ангелов

Да се завърнеш в бащината къща във Воденичане

35-годишният кмет на стралджанското село Воденичане Милен Ангелов е усмихнат и позитивно настроен. Пълен е с идеи за подобряване живота на съселяните си. Връща се в родното  село след повече от 25 години отсъствие. Излязъл е още като дете заради любимата..

публикувано на 23.03.17 в 14:25
Атанас Киров

Община Стралджа ще решава сериозни проблеми с 10 млн. лв. бюджет

Община Стралджа със своите близо 13  500 жители в 22 населени места ще разчита на 10 млн. лв. бюджет тази година. От тях 35 % - около 3 600 000 лв. са предвидени за перо образование. Това е продиктувано от факта, че една немалка част от населението..

публикувано на 20.03.17 в 17:53

„Мини Марица-изток“ са в стачна готовност

Три основни искания лансират от синдикалната организация на КТ „Подкрепа“ в „Мини Марица-изток“, съобщи пред Радио Стара Загора Тончо Станчев, председател на Стачния комитет в държавното предприятие. Синдикалистите настояват за предприемане на..

публикувано на 19.03.17 в 16:33

Продължават преговорите между синдикати и ръководство в „Мини Марица изток“

Синдикатите в „Мини Марица изток“ са поставили три искания пред ръководството на държавното дружество, за запазване на работните места, увеличаване на цената на въглищата и  предприемане на действия за събиране на дължимите от топлоцентралите в..

публикувано на 16.03.17 в 14:50

"Индъстри Уоч": Стара Загора има голям потенциал за привличане на чуждестранни инвеститори

Потенциалът на Стара Загора за привличане на индустриални инвеститори е изключително голям, заяви пред Радио Стара Загора   Георги Стоев – управляващ съдружник в консултантската компания "Индъстри Уоч", ангажирана от Клуба на работодателя да..

публикувано на 10.03.17 в 13:32

Обсъждат „ Бялата книга за бъдещето на Европа“ и възможните варианти

„ Бялата книга за бъдещето на Европа“ и възможните варианти обсъждат днес експерти в София.  В тези пет сценария са включени и  най-крайните позиции – ЕС да се развива по сегашния модел и след време да се стигне до разпадане по инерция или да се..

публикувано на 09.03.17 в 15:52