Атанас Атанасов ДСБ

Атанас Атанасов: ДСБ ще работи за създаването на дясна алтернатива на досегашното управление на страната

Атанас Атанасов бе избран в събота за председател на партия Демократи за силна България. Той победи в оспорвана битка евродепутата Светослав Малинов. В първото си интервю за Радио Стара Загора като лидер на ДСБ генерал Атанасов заяви, че основен..

публикувано на 12.06.17 в 17:37
Петър Славов

Машинното гласуване- възможно ли е и в България? Ще окажат ли ефект новите мерки за борба с катастрофите по пътищата, разговор с бившия народен представител Петър Славов

Бившите народни представители Петър Славов, Мартин Димитров и Методи Андреев са изпратили официално запитване до ресорния вицепремиер Томислав Дончев във връзка с подготовката за реализиране на машинно гласуване у нас. По този повод разговаряме с..

публикувано на 09.06.17 в 14:39

Село Яворово ще събере фолклорни състави от страната в първия по рода си фестивал- 'С мирис на теменуги"

Първия по рода си фолклорен събор „С мирис на теменуги“ ще се проведе тази събота(10- юни) в старозагорското село Яворово. По този повод Живко Иванов се срещна с членовете на НЧ „Ахинора“, които са основен организатор на мащабната проява. Как се е..

публикувано на 07.06.17 в 17:58

За трудностите в развитието на детско- юношеския футбол, откровен разговор с Паоло Драголов и Иван Пенчев от „Олимпия спорт“

Броени часове след края на детско- юношеския футболен турнир за Купата на „Олимпия спорт“, в студиото на Радио Стара Загора гостуват добре познатите футболни треньори Паоло Драголов и Иван Пенчев . За трудностите около организацията на мащабния..

публикувано на 06.06.17 в 17:56

Адриан Николов: От мажоритарната система губят малките партии

Сред най-големите губещи от въвеждането на мажоритарната избирателна система ще са малките партии, коментира за Радио Стара Загора Адриан Николов, политически анализатор и икономист от Института за пазарна икономика. Той открои като положително..

публикувано на 18.05.17 в 16:38

Неприятна миризма мъчи жителите на Нова Загора и околните села

Повече от 2г жителите на град Нова Загора и околните села Езеро и Стоил войвода са измъчвани от неприятна миризма, която по думите на представители на местния инициативен комитет "Нова Загора иска да диша" и на председателя на общинския съвет..

публикувано на 04.05.17 в 08:22

Стефан Шоселов: Бизнес интереси за развитието на Стара Загора в западна посока пречат на строителството в "Бедечка"

Около 48 милиона лева ще струва на Община Стара Загора отчуждаването на терените в парк/квартал „Бедечка“. Това прогнозира в интервю за Радио Стара Загора бизнесменът Стефан Шоселов, който е сред собствениците на имоти в района. „За..

публикувано на 02.05.17 в 16:34

Първан Симеонов:"Служебното правителство се справи с основните си задачи"

"Служебното правителство на Огнян Герджиков няма да се запомни с много неща, което означава добра оценка за дейността му. Служебните кабинети имат за основна задача да проведат честни избори и да не създават излишно напрежение с действията си. В този..

публикувано на 02.05.17 в 14:01

Ибрахим Чънар: Ердоган би следвало да води гъвкава политика с България като страна – граница на ЕС

Контролиран вот, непрозрачни избори и много изборни нарушения – така определи за Радио Стара Загора провелия се в Турция референдум за президенстка република Ибрахим Карахасан Чънар – изследовател на ислямизма на Балканите и журналист. В интервю..

публикувано на 18.04.17 в 14:26
Валери Симеонов

Валери Симеонов: Ще има правителство начело с Бойко Борисов до края на април

Основният приоритет в нашата програма, от който няма да отстъпим в преговорите с ГЕРБ, е повишаването на пенсиите. Това заяви в интервю за Радио Стара Загора лидерът на НСФБ и съпредседател на "Обединените патриоти" Валери Симеонов. Той каза..

публикувано на 10.04.17 в 13:35