Снимка: Личен архив

Нови възможности пред бизнеса в Стара Загора

Квалифицирана работна ръка за бизнеса и привличането на нови инвестиции към Старозагорския регион ще бъдат основни приоритети в работата на Димитър Гайдаров. Той е новият председател на Клуба на работодателя в областния град, избран преди седмица...

публикувано на 02.02.17 в 14:00

Димитър Ганев:" Не беше изгодно нито за президента, нито за БСП служебното правителство да бъде с червен профил"

"Основната задача на служебния кабинет, начело с Огнян Герджиков, е да осигури провеждането на честни и прозрачни парламентарни избори. Служебното правителство обаче не е ограничено по никакъв начин от Конституцията и то има пълните правомощия, които имат..

публикувано на 27.01.17 в 16:33

"Румен Радев бе избран, за да премахне досегашната политическа класа", според Първан Симеонов

"Румен Радев спечели от репликата към някои депутати, че им остава една седмица. Той бе избран именно, за да премахне досегашната политическа класа" . Това мнение изрази в интервю за Радио Стара Загора политологът Първан Симеонов. Той очаква служебното..

публикувано на 23.01.17 в 12:27

Георги Киряков: "Най-сериозното изпитание към новоизбрания президент Румен Радев ще бъде съставът на служебния кабинет"

"Най-сериозното изпитание към новоизбрания президент Румен Радев ще бъде съставът на служебния кабинет." Това мнение изрази в интервю за Радио Стара Загора политологът Георги Киряков. Второто голямо предизвикателство е да се види, дали този служебен..

публикувано на 21.01.17 в 11:43

Мануела Малеева: Борбата с корупцията обединява всички, които участват в учредяването на "Да, България"

Над 550 са дарили средства за партията на бившия министър на правосъдието Христо Иванов „Да, България”. Сумата събрана до момента само за две седмици е 100 000 лева, съобщи за радио Стара Загора тенисистката Мануела Малеева, която е един от..

публикувано на 09.01.17 в 16:17

Драгомир Янков- екскурзовод: „Българинът не спира да пътува“

Има осезаем спад на туристическия поток от България към Турция, което изцяло се дължи на сложната политическа обстановка в южната ни съседка и непрестанния риск за сигурността на хората . Това категорично мнение изрази екскурзоводът Драгомир..

публикувано на 05.01.17 в 14:55
Петър Славов

Петър Славов, депутат: В 43-тото Народно събрание има добри законодателни инициативи

Измененията в Закона за данък добавена стойност, както и реформата в сферата на енергетика, са част от добрите законодателни инициативи на 43-тото Народно събрание- коментира за Радио Стара Загора депутатът Петър Славов от гражданската квота на..

публикувано на 05.01.17 в 13:40

Акад. Г.Марков: Националните държави оспорват необходимостта от световен център на ръководство

Постепенно националните държави се възраждат и оспорват необходимостта да има един световен център на ръководство и се противопоставят на световните корпорации. Това заяви в ефира на Радио Стара Загора историкът академик Георги Марков. По думите му..

публикувано на 29.12.16 в 11:15
Първан Симеонов

Провалът на преговорите за съставяне на правителство бе очакван според Първан Симеонов

Провалът на преговорите за съставяне на правителство в рамките на този парламент бе очакван. Президентът Плевнелиев забави процедурата по връчването на мандатите. Причините за това могат да бъдат различни. Така коментира в ефира на Радио Стара..

публикувано на 21.12.16 в 10:55
Димитър Танев

Димитър Танев, РБ: Ще има ли ново правителство сега, ще стане ясно в понеделник

Ключов фактор за съставяне на правителство в рамките на 43-тото Народно събрание от групата на Реформаторския блок е наличието на парламентарно мнозинство, с помощта на което, да бъдат осъществени започнатите реформи, заяви за Радио Стара Загора..

публикувано на 16.12.16 в 14:35