Десислава Тодорова влезе в националния отбор

В събота в Пловдив ще бъде Републиканското първенство по спортна гимнастика за Детско-юношеския спорт в Южна България. „С отборите за масов спорт на Община Стара Загора, както и с наши състезателки, формирахме 3 отбора с които ще се представим..

публикувано на 30.03.17 в 14:36

ГЕРБ заложи на нещо различно и с това спечели доверието на избирателите, смята Емил Христов

„Зала „Славейков“ е място за решаване на въпроси, свързани с бъдещето и развитието на Стара Загора“, а не за политиканстване“. Така коментира поведението на групата общински съветници от БСП, които възпрепятстване началото на днешното заседание Емил..

публикувано на 30.03.17 в 14:28

Декларация на БСП опразни Общинския съвет в Стара Загора

Нетрадиционно започна 20-тото заседание на Общинския съвет в Стара Загора. Малко след проверка на кворума от 41 съветници, в залата останаха едва 14. Причината : председателят на групата съветници на БСП Валентина Бонева излезе на..

публикувано на 30.03.17 в 13:01
Душо Гавазов

Няма опасност за жителите на с. Зимница, увери Душо Гавазов

Няма повод за безпокойство, че в с. Зимница може да избухне взрив от хранително натравяне заради негодна храна по Програмата „Топъл обяд. Само две жени от с. Зимница са откарани до инфекциозното отделение в Стара Загора . Но днес вече са изписани...

публикувано на 30.03.17 в 12:53

Купа „Импала“ събира 200 гимнастички

Повече от 200 гимнастички ще участват в петнадесетото издание на турнира по художествена гимнастика за купа „Импала“ в Стара Загора. Изпълненията на участничките в спортната зала до училище „Иван Вазов“ ще започват от 8.30 сутринта и в събота ще..

публикувано на 30.03.17 в 12:49

Групата на ГЕРБ в ОбС – Стара Загора осъжда остро опита на БСП да политизира сесията на Общинския съвет

Всички общински съветници от ГЕРБ напуснаха залата на Общинския съвет в Стара Загора в знак на протест, след грубо нарушение на правилника му за работа от страна на БСП . „Днес се случи нещо, което не бива да се случва занапред – върнахме Общинския..

публикувано на 30.03.17 в 12:15

Ден на отворените врати в Стара Загора организира българо-швейцарската Ортопедична работилница

Ден на отворените врати организира на 31 март от 11.00 часа единствената в България единствената в България българо- швейцарска Ортопедична работилница в Стара Загора, която изработва коригиращи ортопедични средство за деца с церебрална парализа и..

публикувано на 30.03.17 в 12:11

25 души в община Николаево са се натровили след като са консумирали топъл обяд по социална програма

Над 25 души от град Николаево, селата Едрево и Нова махала, община Николаево и от село Зимница, община Мъглиж, са с признаци на хранителна интоксикация , съобщават от Регионалната здравна инспекция. Сигнал за първите четири случая в село Едрево е..

обновено на 30.03.17 в 10:58

18 винарски изби от България ще участват на първия конкурс „Най-доброто вино от България“ в Лондон

18 винарски изби от цяла България, между които и три от старозагорски регион, участват в първия по рода си конкурс „Най-доброто вино от България“ в Лондон. Представените вина ще се състезават в 6 категории, и ще бъдат оценявани по точкова..

публикувано на 30.03.17 в 10:48

За трета поредна година Община Нова Загора отделя по 20 хиляди лева от бюджета за семейства с репродуктивни проблеми

За трета поредна година Община Нова Загора отделя по 20 хиляди лева от бюджета за семейства с репродуктивни проблеми. До момента общо 12 двойки са кандидатствали за подпомагане по програмата. 2 хиляди лева е максималният размер на помощта, която може..

публикувано на 30.03.17 в 10:35