Нова наредба за ТЕЛК-овете гарантира получаване на решенията в срок

С приемането на новата наредба за ТЕЛК-овете,  комисиите ще продължат да работят както и досега, но поне хората ще получават решенията си. Това заяви за Радио Стара Загора д-р Боряна Холевич, председател на Сдружението на лекарите от ТЕЛК. Тя обаче..

публикувано на 23.06.17 в 16:54

Ивко Ганчев: В школата има талантливи деца, но трудно стигат до първия отбор

„ Искам да благодаря на ръководството на „Берое“, което ми гласува това доверие. Това, което ме предизвика да приема предложението на г-н Илко Русев и на Вальо Грудев, бе фактът, че в последно време децата от школата на „Берое“ въпреки че имат..

обновено на 23.06.17 в 16:50

В Ямбол организират информационна кампания за борба с наркоманиите

Във връзка с отбелязването на 26 юни – Международен ден за борба с наркотиците община Ямбол, Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно информационен център..

публикувано на 23.06.17 в 16:47

Добро представяне на стрелците

Едно първо място в индивидуалното класиране и второ и две трети места в отборното извоюваха стреците от клуб „Августа 1992“ при участието си в Държавното първенство по спортна стрелба в Търговище. Вацлав Стоянов е първи при момчетата на „пистолет“...

публикувано на 23.06.17 в 14:40

„Младите водачи реагират 7” в центъра на Стара Загора

Център за подкрепа за личностно развитие и Младежки общински съвет организират на 24 юни (събота) пред сградата на Общината седмото издание на състезанието за млади автомобилисти “Младите водачи реагират”. Целта на проявата - единствена в България, е да..

публикувано на 23.06.17 в 13:59

Запалиха колата на кмета на Гурково

Автомобилът на кмета на Гурково Иван Иванов е бил запален снощи от неизвестен извършител. 19-годишното БМВ 320D е било паркирано пред дома на Иванов на ул. "Св. Отец Паисий" в Стара Загора. Около 23:40 часа съседи видяли, че гори задната част на..

публикувано на 23.06.17 в 13:09

Илиан Илиев: "Контролите и резултатите сега не са важни"

Наставникът на ПФК "Верея" Стара Загора Илиан Илиев бе благосклонен да даде повече информация относно подготовката на тима в село Говедарци, край Самоков:  "Условията са страхотни, като за България. Малко клубове могат да бъдат на такава база с тревно..

обновено на 23.06.17 в 10:30

Проблемите на хора с нарушено зрение ще обсъждат на конференция в Стара Загора

Двудневна международна конференция за проблемите на хората с нарушено зрение ще се проведе днес и утре в Стара Загора в хотел „Сити“. Организатор е Националната асоциация на ресурсните учители в България, а официалното откриване на събитието е от 13..

публикувано на 23.06.17 в 10:17

Еньовден посрещат на Старозагорските бани за трета поредна година

За трета поредна година в курортното селище Старозагорски минерални бани ще се проведе Еньовденски събор – празник на билките, слънцето и водата. Събитието ще се състои на 24 юни (събота), а началото е в 6:00 часа сутринта, разказа за Радио Стара..

публикувано на 23.06.17 в 10:07

Сайта за култура "Долап БГ" отбелязва годишнина на Еньовден

На 24 юни старозагорският сайт посветен на културата и изкуството "Долап БГ" навършва една година от създаването си. Фокусът на сайта е върху положителните събития, талантливите хора, както и православие, пътешествия, знание, фотография и различни..

публикувано на 23.06.17 в 10:02