Отличената снимка на Михаил Михалев от гр. Стара Загора, който представя обвения парк „Артилерийски“.

Снимка на парк „Артилерийски“ донесе награда на старозагорец

Снимки от Габрово, Стара Загора и Добрич са големите победители в инициативата „Покажи как обновяваме родното ти място“, част от образователно-патриотичната кампания на Министерството на регионалното развитие и благоустройството „Моят град е моята..

публикувано на 17.11.19 в 12:49

Георги Гьоков: Няма причина да се иска оставка на ръководството на БСП

Започна пленумът на Националния съвет на БСП. На него се очаква да се обсъдят резултатите от местните избори и да се предложи алтернативен бюджет. Социалисти очакват днешният пленум за анализ на резултатите от местните избори да бъде напрегнат...

публикувано на 17.11.19 в 12:39

Само един се кандидатира за председател на Окръжния съд в Ямбол

Само един кандидат ще се яви на конкурса за председател на Окръжния съд в Ямбол, за ръководител на Окръжната прокуратура кандидатите са двама. Досегашният председател на Окръжния съд в Ямбол Васил Петков отново е кандидат за поста. Конкурсът беше..

публикувано на 17.11.19 в 10:51

В Сливен раздават играчки в памет на загиналите по пътищата

Световният ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия се отбелязва и в Сливен. В инициативата се включват Областна дирекция на МВР в Сливен, съвместно с Българския червен кръст и Регионалната здравна инспекция. На 17..

публикувано на 17.11.19 в 10:15

С молитва отбелязват в Стара Загора Денят в памет на жертвите от катастрофи

Полиция и БЧК  се включват в инициативите по повод 17 ноември  - Световен ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия. В църквата „Успение на Пресвета Богородица“ от 10.30 часа ще бъде отслужена панихида..

публикувано на 17.11.19 в 09:56

Тежко е състоянието на две от жените от катастрофата при Котел

Продължава да бъде тежко състоянието на две от жените ранени при снощната катастрофа между микробус и кон на мост в района на село Градец, община Котел, съобщават от МБАЛ „Д-р Иван Селимиски“ Сливен. При катастрофата пострадаха общо пет души, след..

обновено на 16.11.19 в 18:12

Изложение „Обичам българска риба“ се проведе в Стара Загора

Изложението „Обичам българската риба“ се провежда днес в парк „Артилерийски“ в Стара Загора. Събитието е организирано от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури и Министерство на земеделието, храните и горите. На 12 щанда регионални..

публикувано на 16.11.19 в 16:25

В община Стралджа започна изграждането на система за видеонаблюдение

В община Стралджа започна изграждането на система за видеонаблюдение като част от мерките за ограничаване на битовата престъпност. От няколко години в града е създадена общинска полиция, а статистиката показва значителен спад на кражбите на..

публикувано на 16.11.19 в 16:00

Изложение „Обичам българска риба“ ще се проведе в Стара Загора

Днес в Стара Загора ще се проведе изложение „Обичам българската риба“, организирано от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури и Министерство на земеделието, храните и горите. На 12 щанда регионални производители ще продават прясна българска..

публикувано на 16.11.19 в 10:45

Откриват паметник на Петко войвода на границата с Гърция

На церемония от 11:00 ч., на Граничния пункт за Гърция край Свиленград ще бъде открит паметник на капитан Петко войвода. Инициативата е дело на Съюза на тракийските дружества в България и общината в Свиленград. На церемонията ще присъстват..

публикувано на 16.11.19 в 10:35