Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Петко Кривчев с пикап Great Wall Steed 5 от БНР

Христо Вълчев, директор "Реклама и маркетинг" (вляво); Ирина Недева, журналист от програма "Хоризонт"; Христин Стрижлев, член на УС на БНР, в студио 10 на БНР.

Петко Кривчев от град Брезово, Пловдивско е големият печеливш от играта "80 години Българско национално радио – Властелинът на ефира", който получава наградата чисто нов пикап Great Wall Steed 5. Името на щастливеца беше изтеглено от Христин Стрижлев, член на УС на БНР, чрез томбола, която се разигра на живо в ефира на програма "Хоризонт" в присъствието на нотариус Антоанета Любенова и бе излъчвана с картина в интернет на www.bnr.bg/horizont.

Изключително съм развълнуван и изненадан. Аз съм на 35 години, несемеен и в момента нямам работа. Тази година явно ще е щастлива за мен. Шансът може да те споходи съвсем неочаквано, но винаги идва в точния момент. Благодаря на БНР за невероятния подарък. Желая на целия екип на БНР, което навършва 80 години на 25-и януари, да продължава да бъде любимото радио на българите, сподели Петко Кривчев, минути след като разбра голямата новина.

Ключовете за Great Wall Steed 5 ще бъдат връчени на Петко Кривчев лично от генералния директор на БНР Радослав Янкулов на специална церемония, която ще се състои на 24-ти януари в Мраморното фоайе на радиото.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!