Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Християна Тодорова: Ще заложа на различна платформа

Снимка: БФХГ

Моята платформа ще е това което мисля. Това ще кажа. Ще разкажа своята автобиография. Искам да е нещо различно. Ще заложа на нови идеи. Надявам се да бъде интересно на гимнастичките, които ще гласуват за мен, това заяви специално за предаването „На финала“ „златното“ момиче Християна Тодорова, която е номинирана от Българската федерация по художествена гимнастика за член на Комисията на атлетите на световната централа.

Говорих с Илиана. Тя ми предложи да се кандидатирам за тази позиция. Изглеждаше ми наистина много интересно. Това е нещо с което мога да се справя. Много съм отговорна към това което правя. Дисциплинирана съм, организирана и мога да се справя със всички задачи, които ми възложат. Приех, защото искам да се занимавам с нещо интересно, допълни Тодорова.

Тази комисия е за младите спортисти. Всеки дава идеи как да се развива спорта. Нови начини за това да се популяризира, да има повече интерес към художествената гимнастика. Това може да помогне на младите спортисти да се развиват, смята европейската и световна шампионка.

За световното – имаме много силен отбор, с много талантливи и работливи състезателки. Оставихме им една добра и утъпкана пътека. На нея могат да стъпят спокойно и да покорят нови върхове. Пожелавам им да сбъднат мечтите си, завърши бронзовата олимпийска медалистка.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!