Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радио парк фестът на БНР продължава в Южния парк

16
Жлъч, Гена и Григовор
Снимка: Ани Петрова

Радио парк фестът на Българското национално радио продължава на Голямата поляна в Южния парк в София. Днес е вторият ден от инициативата, която събира най-добрата българска поп-, рок- и хип-хоп музика. В тазгодишното издание на феста Националното радио представя и кампанията си срещу разпространението и употребата на наркотици „Избери живота“.

За най-малките програмата днес започва в 10 часа с песни и музикални игри. В 11 часа ще има рисувателна работилница, а в 11,30 – спортни игри. В 10 часа за желаещите ще има и тренировка по лека атлетика.

В 18 часа на сцената ще излезе младата група Ива. Тя спечели участие в тазгодишното издание на фестивала като награда от конкурса „Пролет“ на БНР. В 19 часа е ред на Мартен Роберто – избрана от него музика звучи всяка седмица по Радио София. В 20 часа на сцената ще се качи Орлин Павлов, който е едно от лицата на кампанията на БНР „Избери животта“.

В 21 часа е ред на големият победител в конкурса „Пролет“ с 3 награди Jeremy? Те ще бъдат за трети път на сцената на Радио парк фест.

БНР ви предизвиква да изберете живота. Снимайте свой неповторим скок на щастието, покажете ни радостта си от лятото, от пътуването, от приятелите, от живота и споделете снимката на нашата Фейсбук страница. Най-добрата снимка, избрана от нашите редактори, ще получи щастливо пътешествие за двама в чужбина - едноседмична почивка в 5-звезден хотел ол инклузив в Турция. Следете профилите ни във Фейсбук и в Инстаграм, защото всяка седмица ще бъдат теглени още впечатляващи награди.

Конкурсът е от 15 юни и продължава два месеца, като голяма награда ще бъде изтеглена на 15 август.

Репортаж за началото на втория ден от феста можете да чуете в звуковия файл. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!