Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тежка катастрофа във Видин отне живота на един човек и рани петима

Един човек загина, петима пострадаха в тежка катастрофа във Видин. Двама от пострадалите са полицаи.

Инцидентът е станал късно снощи след 22 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин. Патрул на полицията констатирал произшествие и съставил акт за административно нарушение на булевард "Панония" в района на надлеза. В същото време автомобил с висока скорост блъснал патрулната кола и случайно преминаващите по тротоара трима души. Вследствие на удара единият от тях е загинал. Пострадали са двамата полицаи, които са били в служебната кола, а ранените са настанени в спешното отделение на видинската болница "Света Петка", каза директорът на лечебното заведение доктор Лъчезар Блажев

Единият е в интензивното отделение. Той е със счупване, множествено счупване на ребра, с контузия на бял дроб, но все пак състоянието му е сериозно и може да настъпят усложнения, заяви Блажев.

Другият от ранените е в ортопедичното отделение без опасност за живота.

Пострадалите полицаи са прегледани и освободени, допълни доктор Лъчезар Блажев.

Полевият тест за алкохол на 18-годишния водач на автомобила, причинил произшествието, е бил отрицателен.

По случая в Областната дирекция на МВР във Видин е образувано досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Тежка катастрофа във Видин взе една жертва, двама полицаи са ранени

Един човек е загинал , а двама полицаи са ранени при тежка катастрофа по булевард "Панония", близо до Здравната каса във Видин . Инцидентът е станал вчера, 18 декември, около 22.40 часа на пътното платно след надлеза на булеварда, в посока към сградата..

публикувано на 19.12.14 в 10:14

Млада жена загина при катастрофа по пътя Русе – Тутракан

24-годишна жена е загинала при катастрофа, станала вчера по пътя Русе – Тутракан в района на разклона за село Цар Самуил. За това съобщават от Областната дирекция на МВР в Силистра. Жената шофирала „Фиат Пунто” в посока Тутракан с несъобразена скорост и..

публикувано на 19.12.14 в 10:58

Две жени пострадаха при катастрофа край Венец

Две жени са пострадали снощи при катастрофа, станала на пътя Силистра – Шумен, близо до Венец. Те пътували в лек автомобил „Ауди“, водачът, мъж на 26-години, бил спрял на пътя, защото на платно се появили диви животни. Заради мъглата и ограничената видимост,..

публикувано на 18.12.14 в 13:05