Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Съдът намали присъдата на полицая, прегазил бебе в Крушевец

Подсъдимият Костадин Стоянов
Снимка: Даниела Костадинова

На втора съдебна инстанция беше намалено наказанието на бившия граничен полицай Костадин Стоянов, прегазил бебе в созополското село Крушевец. Апелативният съд промени присъдата на Стоянов от 11 на 7 години затвор и я отмени в частта й, че смъртта на детето е причинена на пешеходна пътека. Сред мотивите за намаленото наказание е, че полицаят е употребил алкохол, цитирам "малко над границата".

Костадин Стоянов сгази 11-месечната Красимира на тротоар в селото на 11 септември миналата година, а в съда беше доказано, че това е станало под влиянието на алкохол и наркотици.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Продължава делото за убийството на бебето в Крушевец

Делото срещу граничния полицай Костадин Стоянов за смъртта на 11-месечната Красимира Кънева в созополското село Крушевец ще се гледа днес в Бургаския окръжен съд.  На 11-и септември миналата година 36-годишният граничен полицай Костадин Стоянов, шофирайки с..

публикувано на 28.04.15 в 11:00

Дадоха ход на делото за прегазеното от граничен полицай бебе в Крушевец

0.63 промила е отчетеното от дрегера  съдържание на алкохол в кръвта на граничния полицай Костадин Стоянов. Той е обвинен за тежката катастрофа в село Крушевец, при която Стоянов в пияно състояние и след употреба на канабис премаза с колата си детска..

публикувано на 10.03.15 в 14:09
Подсъдимият Костадин Стоянов

Прокуратурата в Бургас поиска отмяна на 11-годишната присъда за катастрофата в с. Крушевец

Прокуратурата в Бургас поиска да бъде отменена 11-годишната присъда на бившия граничен полицай Костадин Стоянов за катастрофата в село Крушевец, при която загина 11-месечната Красимира Кънева . Делото се гледа на втора инстанция в Бургаския..

публикувано на 30.06.15 в 14:15

В Крушевец направиха курбан заради пътните инциденти в селото

Жители на бургаското село Крушевец направиха курбан, за да прекъснат нещастията свързани с тежки пътни инциденти, които се случват в населеното им място през последните години.  Православен свещеник и ходжа осветиха курбана. Над  500 лева са..

публикувано на 11.11.14 в 13:41