Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изкърпването на улиците в Шумен започва до седмица

В края на следващата седмица ще започне изкърпването на улиците в Шумен. Това съобщи управителят на фирмата-изпълнител инж. Данко Добрев. Според него при хубаво време реновирането на пътните настилки в общината ще приключи до края на месец септември.

Още в първия работен ден на новата седмица  ще бъдат обходени всички улици в Шумен, на които предстои да се направи ремонт, като най-вероятно първата асфалтирана улица ще бъде "Ален мак". 

Обходът ще бъде направен с представители на община Шумен, като те ще посочат реда за работа и улиците, които ще се реновират, съобщи управителят на фирмата-изпълнител инж. Данко Добрев. Той каза още, че 100 000 лева са заложени за ръчно и машинно асфалтиране на дупки в града, а 900 000 лева са предвидени за подновяване на настилката по улиците, където се извършват прокопавания по проекта за водния цикъл.

За кърпежи на улиците в селата са предвидени 187 000 лева, като най-много средства са отделени за Друмево, Градище и Струйно. От фирмата-изпълнител планират да приключат с ремонтите до края на месец септември.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!