Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Млада жена загина при пътен инцидент между Пазарджик и Пловдив

Снимка: Радио ВИДИН

Млада жена загина при пътен инцидент между Пазарджик и Пловдив. Сигналът за инцидента е подаден към 3 часа тази нощ. Установено е, че лек автомобил е преминал през лентата за насрещно движение и се блъснал в крайпътно дърво. На място издъхнала 22-годишната шофьорка, от Пловдив. Сред вероятните причини за катастрофата са движение с несъобразена скорост и загуба на контрол. 

От пресцентъра на пловдивсакта полиция съобщават и за друг подобен инцидент на пътя между селата Старосел и Паничери /ударението е на „Е“/ . В болница с опасност за живота са настанени шофьорът - на 62-години от София, и 40-годишна жена, пътувала на задната дясна седалка.  Медицинска помощ е оказана на 3-годишно дете, което било в обезопасително столче. По първоначални данни причината за катастрофата е загуба на контрол над автомобила.

Изясняват се обстоятелствата и около пътно произшествие, при което са пострадали моторист и спътничката му. По първоначални данни, около 1. 40 часа в петък на кръстовище между бул. „Пещерско шосе” и ул. „Ген. Колев” мотоциклет „Кавазаки”, без регистрационен номер и с неустановен до момента водач, е предизвикал катастрофа с мотоциклет „Хонда”. В болница за лечение са настанени 27-годишен пловдивчанин, който управлявал второто моторно превозно средство, и 25-годишна пътничка. На мъжа е взета кръвна проба за алкохол. Образувано е досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!