Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

26-годишна жена е убита в пловдивското село Куртово Конаре

По разследването работят криминалисти от ОД на МВР и Националната полиция под ръководството на Пловдивската окръжна прокуратура

| обновено на 29.12.16 в 15:34

Млада жена беше открита тази нощ убита в пловдивското село Куртово Конаре. 26-годишната Милена Динова е отивала на работа, нощна смяна в месарска фирма в Ново село. Тя не се появила на уговорената среща с колегите ѝ, които я чакали с автомобил. Те са открили тялото ѝ в близост до къщата, в която живеела.

Сигналът за убийството е подаден около полунощ, уточни зам.-окръжният прокурор на Пловдив Галина Андреева.

Незабавно е сформиран екип от разследващи полицаи при МВР - Пловдив и Главна дирекция "Национална полиция", тъй като при намирането ѝ по жената е имало видими следи от насилие, като наред с огледите е назначена и съдебно-медицинска експертиза. Оперативно-издирвателните работи по установяване на извършителя, както и действията по разследването са продължили през цялата нощ и продължават. На този етап каквато и да било версия, би била спекулация.

Милена е от Ново село. Тя живеела с приятеля си Илиян Рангелов в дома на баба му в Куртово Конаре.

Момчето е от добро семейство, с чисто криминално минало и досега с него не сме имали проблеми, каза кметът на селото Иван Пиринов, като уточни, че двамата са били сгодени. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!