Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борисов: Обещанията на БСП стъпват на нашата събираемост

Снимка: БТА

От конгреса на БСП чухме само обещания, но те стъпват на нашата събираемост. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при представяне на предизборната си програма в Пловдив. По думите му „цифрите безпощадно потвърждават политиката на ГЕРБ, а заложеното като приоритети  в следващите 4 години е финансово подплатено". 

Изброявайки акцентите от програмата Борисов наблегна на образованието и електронизирането на администрацията . Подчерта, че  сред предизборните обещания на ГЕРБ липсва това за 300 лв. пенсии и обвини медиите , че тиражират неверни информации.  Многократно коментира и казаното вчера на  конгреса на БСП. -

Стотици пъти са ми произнесли името и нито на един друг. Тази партия, столетница, един човек й пречи се оказва в момента. Ако имаше паралелна държава, тя беше точно при БСП и Тройната коалиция, когато митниците нямаха началник! Как ние събрахме с  приходните агенции, прокуратурата и МВР над 4 милиарда и 700, е много ги бърка това в БСП! И все пак да напомним, че като събориха КТБ в техния мандат, ние успяхме да изплатихме 3,7 милиарда за КТБ и два милиарда и половина дадохме в посока Вашингтон и Москва.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!