Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тръгна кампанията "Да върнем човешкото в себе си"

Снимка: Александра Илиева

Независимият синдикат „Подкрепа“ даде старт на Национална кампания, която ще премине под мотото "Да върнем човешкото в себе си!". Кампанията се провежда съвместно със Синдикалната федерация на служителите в МВР и националната организация "Малки български хора", с подкрепата на Столичната община. Първите плакати бяха поставени в сградата на столичния район "Възраждане" и Националния осигурителен институт.

Начало на кампанията бе дадено успоредно в още 10 големи града. А идеята на инициaтивaтa е да oбъpнe внимание на вcичĸи xopa към ролята на oбщecтвoто в изграждането на моралните ни ценности.

Снимка„Подкрепа“ ще разлепи плакати с посланието на кампанията, в сградите на всички структури, които работят с хора, държавни, общински институции, банки - навсякъде, където могат да докоснат българина със своята идея.

Избрахме старт на тази кампания да дадем преди празниците, но тя няма да приключи тук, подчертава президентът на синдиката Димитър Манолов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

КТ "Подкрепа" с кампания "Да върнем човешкото в себе си"

КТ "Подкрепа" съвместно със Синдикална федерация на служителите в МВР, Национална организация "Малки български хора" и с подкрепата на Столична община и НОИ започва Национална кампания, която ще премине под мотото "Да върнем човешкото в себе си"...

публикувано на 10.04.17 в 10:25