Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж счупи таза на възрастна жена пред очите на десетки хора на автобусна спирка в Бургас

| обновено на 17.05.17 в 15:20
Снимка: скрийншот

72-годишна жена е със счупен таз, след като 26-годишен мъж с жесток ритник я събори на земята на автобусна спирка в Бургас. Възрастната жена е настанена в отделението по физиотерапия на Бургаската болница. 

Близо 10 души безучастно са наблюдавали как 26-годишният Живко Кючюков поваля възрастната жена със силен ритник. Това се вижда на видеоклип, заснет от камерите на автобусната спирка. След това нападателят се връща с камък и започва да крещи на жената.

Виолета Георгиева е приета в бургаската болница. Тази сутрин тя е прехвърлена в отделението по физиотерапия като и е назначено лечение. Тя и дъщеря ѝ отказват коментар пред журналисти

Часове след инцидента нападателят е задържан от полицията. След 24-часов престой в следствения арест, той беше настанен в Центъра за психично здраве в Бургас със съмнения, че страда от шизофрения, но по-късно бяше пуснат на свобода, след като беше прегледан. Директорът на здравното заведение Надя Желязкова уточни, че в петък ще бъде готова съдебно-психиатричната експертиза за неговото състояние.

Срещу мъжа е повдигнато обвинение за нанасянето на средна телесна повреда на възрастната жена по хулигански подбуди.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!