Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

43-годишен мъж от Дупница е убит тази сутрин в Пловдив

| обновено на 26.07.17 в 12:46
Снимка: БГНЕС

43-годишен мъж беше застрелян в пловдивския парк "Лаута". Това е станало, докато мъжът е разхождал кучето си. По предварителна информация убитият е бил собственик на соларно студио. На този етап не са установени очевидци на покушението. 


Простреляният смъртоносно мъж е бил открит на една от алеите в парка, като нападението е станало между 8,30 и 9,00 часа сутринта. Това съобщи зам.-окръжният прокурор на Пловдив Галин Гаврилов, като уточни:
Има свидетели, които са намерили тялото - случайни минувачи, които са се разхождали в парка и спортуват тук на място. На самия инцидент, ако има свидетели, все още ги установяваме, но досега не сме установили такива.

43-годишният мъж е родом от Дупница и отскоро живее в пловдивския квартал "Тракия". Има дребен бизнес, каза още Галин Гаврилов, като подчерта, че това, което до момента е установено е, че той е собственик на соларно студио. Няма данни да е криминално появен.  Зам.-окръжният прокурор остави без коментар въпроса дали убийството е за разчистване на бизнес интереси.

Живеещите около парк "Лаута" коментират, че районът е спокоен, добре осветен, има видеонабюдение по централните алеи, а по тази, по която хората обичайно разхождат кучетата си, патрулират служители на общинска охрана. 





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!