Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Динко пуснат от ареста, мъжът, подал жалба срещу него, променил показанията си

Снимка: БГНЕС

Мярка за неотклонение „подписка“ е наложена от районната прокуратура в Първомай на Динко Вълев от Ямбол, станал известен като "ловец на мигранти". Срещу него беше повдигнато обвинение за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди, след като 27-годишен мъж се оплака, че Вълев го е удрял и му е счупил телефона при спор за покупката на автомобил.

Пострадалият е променил показанията си и е депозирал молба, с която изрично е заявил, че оттегля своите претенции към обвиняемия, съобщиха от прокуратурата. От там уточниха, че след определяне на мярката му за неотклонение, Динко Вълев е бил освободен от ареста, където беше задържан за срок от 72 часа.

Разследването по досъдебното производство продължава, като ще приключи в рамките на законоустановения срок, подчертаха от прокуратурата.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Динко от Ямбол, известен като "ловец на бежанци", е арестуван след оплакване за побой

Динко Вълев от Ямбол, станал известен като "ловец на бежанци", е бил задържан след като 27- годишен мъж се е оплакал в полицията, че му е нанесъл побой.  Инцидентът е станал снощи  в хотел в Първомай. По случая е образувано досъдебно производство за..

публикувано на 29.07.17 в 16:04

Динко е арестуван заради нанесен побой

30-годишният Динко Вълев от Ямбол, известен с прозвището "Ловецът на мигранти", е арестуван за 24 часа заради нанесен побой на мъж, който е работел при него. Работникът е без сериозни травми. Образувано е досъдебно производство. Миналата година..

публикувано на 13.07.17 в 11:49

Репатриращ автомобил на Динко Вълев е помогнал за изтеглянето на катастрофиралите автобуси

38-тонен репатриращ автомобил е използван за изтеглянето на автобусите, които катастрофираха сутринта на пътя Бургас-Созопол.  Репатриращият автомобил е собственост на Динко Вълев от Ямбол, известен като ловецът на бежанци. За час и половина машината е..

публикувано на 30.06.17 в 18:25

Обществена подкрепа за Динко Вълев от Ямбол, заловил 10 нелегални мигранти

С викове "Динко е герой" над 50 бургазлии подкрепиха Динко Вълев от Ямбол, който днес беше извикан за информация в полицията. В Районната прокуратура в Средец е образувана преписка за случая, при който Вълев залови над 10 нелегални мигранти през..

публикувано на 25.03.16 в 15:58