Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Джон Лоутън от "Юрая Хийп" и Б.Т.Р. са гвоздеите в програмата на третото издание на "Дъбрава фест"

Днес в благоевградското село Дъбрава започва третото издание на рок-фестивала "Дъбрава фест". В следващите три дни музикалното събитие обещава да предложи най-доброто за почитателите на рок музиката. Специален гост тази година е Джон Лоутън. Акцентът тази година ще бъде популяризирането на рок-музиката сред децата и младите хора. През фестивалните дни всяко дете ще може да се качи на сцената и да вземе участие в откритите уроци.

Джон Лоутън от "Юрая Хийп" и Б.Т.Р. са гвоздеите в програмата на фестивала. Местни формации също ще вземат участие в проявата. Сред тях са "Блек Роуз" и младежката "Рок кидс". В програмата ще има и международно участие в лицето на македонската група "Троя бендс" и гръцката "Дъ Булетс".

Кметът на село Дъбрава Росен Георгиев:

Основен организатор тази година не е кметството в село Дъбрава, а Асоциацията за европейско развитие на българското село и за нас е изключително важно такива събития да способстват развитието на малките населени места.


В лицето на бившия кмет на Каварна Цонко Цонев, "Дъбрава фест" спечели приятел и поддръжник, който за втора поредна година ще представи именно на това събитие и своята втора книга "Кметълски истории. Катунът от Каварна".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!