Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Собственик на дискотека на Слънчев бряг: Всички изисквания на Закона са изпълнени

Снимка: БГНЕС

Всички изисквания на Закона са изпълнени. Така управляващият съдружник на дискотека "Какао бийч" Иван Дончев коментира думите на вицепремиера Валери Симеонов, че всички дискотеки на Южния плаж в Слънчев бряг трябва да бъдат съборени.

"Миналата година атаката срещу нас започна по същия начин - със същия претекст. Всички институции, които са пряко или косвено свързани с нашата дейност, ни проверяват. Резултатите от тези проверки би трябвало да са публични и да се вижда, че даже и да има някакви констатирани нарушения, те са дребни, установени са с актове и предписания и в законосъобразните срокове тези нарушения са отстранени".

"Не се притесняваме, че ще съборят дискотеката, защото изпълняваме всички изисквания на Закона буква по буква", каза още Дончев.

Собствениците на останалите дискотеки на Южния плаж в Слънчев бряг, които вицепремиерът Симеонов посочи като незаконни, отказаха коментар.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Заместник министър-председателят по икономическата и демографска политика Валери Симеонов

Валери Симеонов: През юни новият закон за шума ще бъде приет

Пет заведения на Южния плаж в Слънчев бряг трябва да бъдат съборени, защото са незаконни. Това са шумните дискотеки, които бяха проверявани заради силната музика миналото лято. Сигнал е подаден от вицепремиера Валери Симеонов. Според него са незаконни и..

обновено на 04.06.18 в 18:41