Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

ФК "Пирин" е на лагер в Турция

Ръководството на ФК „Пирин“ — Благоевград взе решение да смени дестинацията на лагера в Турция.

Поради нарушение на договора и желанието на спортно-техническия щаб, както и некоректно отношение към клуба, орлетата от днес ще лагеруват в Сиде и предварителния план за подготовка ще претърпи лека промяна.

Днес сутринта футболистите проведоха по план една тренировка, но в ранния следобед отпътуваха за новия си лагер.

Поради лошото време, днес следобед играчите тренираха във фитнеса.

Плануваните контролни срещи няма да претърпят промяна, като „зелените“ ще играят мачове на 29 януари, како на 1-ви, 5-и февруари. Най-вероятно ще имат и една допълнителна — на 7-и февруари. 

Плануваната за утре контрола с „Работнички“ (Скопие) остава и ще започне в 14 часа българско време.


Вижте още

Без вода заради ВиК ремонти в Благоевград

Заради авариен ремонт на уличната мрежа до 17:00 часа днес в Благоевград е преустановено водоподаването на ул. „Иван Михайлов“ – от кръстовището с бул. „Сан Стефано“ до кръстовището с ул. „Димитър Димов“. ВиК – Благоевград уведомява, че заради планов ремонт на уличната канализацияул. „Христо Чернопеев“ в Благоевград утре от 8 до 17 часа ще..

публикувано на 18.02.20 в 11:06

Сурвакари от Батановци на фестивал в словенския град Птуй

Сурвакарската група на град Батановци е участвала в 60-ия фестивал "Курентование" в словенския град Птуй, съобщиха от пресцентъра на община Перник.  С впечатляващите си маски, костюми и хореография, сурвакарите от Батановци са били сред най-атрактивните участници във фестивала. Групата е била очаквана с голям интерес и на трите фестивални сцени...

публикувано на 18.02.20 в 10:27

Общинските съветници в Банско ще даряват средства за благотворителност

По предложение на председателя на общински съвет Банско Димитър Русков на всяко заседание на местния парламент общинските съветници ще даряват средства за благотворителност.  "В Общинска администрация Банско ежедневно постъпват молби за финансова помощ от жители на общината. На своите заседания разглеждаме заявленията и приемаме решения на кого и в..

публикувано на 18.02.20 в 10:15

Протест в Благоевград

Протестно шествие ще се проведе тази вечер в Благоевград. Сборният пункт е паркинга на ж.п. гарата, а крайната спирка е пред Община Благоевград.  Протестът е под надслов "Търпението свърши" и започва в 18.30 часа.

публикувано на 18.02.20 в 10:12

Боеприпаси се взривиха в Дупница

Снощи в спомагателна постройка към частен имот в Дупница е възникнал пожар, взривили са се и боеприпаси, съобщиха от полицията в Кюстендил. Сигналът е подаден в пожарната в 23:25 часа. Пожарът е потушен. По първоначални данни той е възникнал вследствие на работа с ъглошлайф. Огънят е унищожил паянтовата постройка, 2 кубика дърва,..

публикувано на 18.02.20 в 10:07

Шествие с 500 факли в Петрич за годишнината от обесването на Левски

Факелното шествие организира Община Петрич по повод годишнината от обесването на Васил Левски. Шествието ще тръгне в 18.30 часа от градския площад.  В 19.00 ч пред паметник "Народни будители" започва литературно-музикалната програма "Следваме заветите ти, Апостоле". 500 са факлите, които ще бъдат запалени в памет на Апостола, съобщават от..

публикувано на 18.02.20 в 09:20

Разлог и Банско днес почитат паметта на Васил Левски

„Апостола – истини и заблуди“ – под този надслов специалистите от Музейния комплекс в Банско ще осветлят някои моменти от краткия жизнен път на Васил Левски и от неговото дело. Днес в 11:00 ч. ученици от Професионалната гимназия по електроника и енергетика в Банско ще участват в събеседване в Музейния комплекс и ще дебатират върху това докъде се..

публикувано на 18.02.20 в 09:06