Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Певицата IVE с нова завладяваща песен – „Твоя“

| обновено на 26.04.20 в 14:01
4
IVE

"Твоя" - новата песен на певицата Ивелина Колаксъзова - Ive , вече е факт.

По „Твоя“ Ive работи с младия български композитор и изпълнител Любомир Боянов - Chaz. Музиката и текста на песента пишат заедно, аранжиментът е изцяло на Chaz.

Ive и Chaz работят заедно по първата авторска песен на певицата през 2008 година, когато правят няколко песни заедно с Иван Ласков. Най-голям успех имат с песента "Ready for Love", която стига до финалите на българската песен за "Евровизия". 

Сега отново пътищата на младите артисти се преплитат и заедно създават „Твоя“.

„Винаги, когато правя нова песен мисля върху посланието и това, което ще стигне до хората. Допада ми музиката да бъде посредник на мисли, идеи, да вдъхновява хората.“, казва талантливата Ивелина Колаксъзова – Ive.

"Твоя" е музикален проект, който засяга важни социални теми. Песента носи ярко послание за връзката между виртуалния и реалния свят, за тънката граница между тях.

„В днешно време хората забравят да бъдат тук и сега, да изживяват момента.“, смята младата певица.

„Твоя“ има и видеоклип, който е заснет в нощен клуб малко преди пандемията породена от Covid-19.

“Няколко седмици по-късно се случи така, че варианта да се свързваме с нашите приятели и почитатели е само през социалните мрежи. Надявам се когато приключи този период на изолация и когато се видим с феновете, всички да преоценим живия контакт и емоциите, които носи той.“, допълва Ive.


Галерия

Вижте още

Кои отрасли от промишлеността са на печалба в България

В страната има и отрасли от промишлеността, които са на печалба.  Става дума за IT  технологиите, за шивашката промишленост /част от производителите в момента правят маски и защитни облекла/, фармацията. Представителите на тези производства не са зле финансово за сметка на притежателите на заведения за обществено хранене, ресторантьорите и..

публикувано на 04.12.20 в 17:23

След година ще знаем до колко ефективно е онлайн образованието

Онлайн образованието в момента е водещо в България. Причините са в пандемията от COVID-19. Затворени са училищата и университетите. В трудната ситуация са и младите българи, които учат в чужбина. Те също се обучават онлайн в момента. Това обучение може да има и предимства. В чуждестранните университети това обучение има традиции, за разлика от..

публикувано на 04.12.20 в 17:12

В мерките, подпомагащи бизнеса, има сериозни пропуски

Мерките, насочени към подпомагане на бизнеса и наетите на работа лица, чиято дейност е преустановена или засегната от ограниченията срещу коронавируса, имат сериозни пропуски. Твърдението е на туристическия бизнес в региона, а от Банско изпратиха писма до министрите  труда и социалната политика и на туризма.   Все още не са получени и средствата..

публикувано на 04.12.20 в 16:38

Стъклените ретро играчки отново на мода

Малко магазинче в Благоевград. Блестяща витрина с изящни ретро играчки. Спомняте ли си ги от детството?  На мода са, макар и в пъти по-скъпи от вносните китайски пластмасови играчки. Продавач-консултантът Наталия Николова ни въвежда в пъстротата и красотата на коледната магия, събрана в малкото магазинче Споделя, че към тези играчки има..

публикувано на 04.12.20 в 10:32

Веган фестивал на солидарността събира почитатели на екологичния начин на живот

Веган фестивал на солидарността ще събере десетки любители на екологично чистата храна и биопродуктите. Това ще се случи два уикенда поред –  преди и след Международния ден на правата на хората и останалите живи същества, който се отбелязва на 10 декември. Организатори на инициативата са редица колективи и организации от Солидарната мрежа..

публикувано на 03.12.20 в 14:10
Бойко Гренцке

Бойко Гренцке: Моята кауза е да помагам на бездомните животни

Израснал в домове за сираци, два пъти осиновяван , но и два пъти изоставян от американските си осиновители, които все пак му дават фамилията си, 33 - годишният днес Бойко Гренце е посветил живота си на бездомните кучета. И понеже , не може да подслони у дома си всички кучета, с които го среща животът, а те са стотици, решава да..

публикувано на 03.12.20 в 13:31

Как да познаем прясната риба за Никулден?

Инспектори от Агенцията по храните, Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури и Комисията за защита на потребителите, започнаха  традиционните проверки по отношение търговията с риба и рибни продукти в дните до Никулден. На прицел на проверяващите са заведения за обществено хранене, складове, пазари и борси в цялата страна. От..

публикувано на 03.12.20 в 13:22