Акценти
Kris Gran

Kris Gran представя "Промяната"

публикувано на 07.08.22 в 14:54
Мартин Атанасов и  Божидара Борисова

Как се става шампион?

публикувано на 07.08.22 в 14:12

Джаз изпълнителката Надя Тончева: В запазеното блусово чувство се крие красотата и въздействието на джаза, там е разковничето

  Представете си сега, че с мрежа за пеперуди тръгваме, за да уловим мигове и настроения от Международния джаз фестивал “Д-р Емил Илиев”, който за първи път в своето 25-о издание носи името на основателя си и предлага на публиката очарованието на..

публикувано на 06.08.22 в 19:22

Ексклузивно в Тийн Зона: Ансамбълът по художествена гимнастика една година след олимпийското злато

Тази събота в младежкото предаване на Радио Благоевград „Тийн Зона“, символично отбелязахме една година от Олимпийските игри в Токио и спечелването на златните медали на отбора по художествена гимнастика. В специалното ни издание, ексклузивни..

публикувано на 06.08.22 в 11:24

Депутатите ще се броят наесен

След като от днес служебното правителство официално има свои представители в областните центрове на страната, вече започва и същинската им работа по подготовката на поредните извънредни избори. Областните администрации ще имат задачата да обезпечат..

публикувано на 05.08.22 в 13:48

Ивайло Мирчев: Има подсигурено достатъчно количество втечнен газ, за да може България да се справи със зимата

„В последните дни бяха договорени достатъчни количества втечнен газ, за да може България да се справи със зимата.“ По този начин Ивайло Мирчев от „Демократична България“ коментира твърденията на служебното правителство за хаос в енергетиката...

публикувано на 05.08.22 в 12:03

Цончо Ганев: Ние не сме изправени пред газова криза, а пред икономически апокалипсис

„Правителството в момента има доблестта да назове всичките проблеми в енергетиката, за които от „Възраждане“ алармираме от няколко месеца.“ Това каза в ефира на Радио Благоевград Цончо Ганев от политическата формация. „Проблемът с доставките..

публикувано на 05.08.22 в 11:39

De minimis и за тютюнопроизводителите, които не са получили такава помощ

От 1 до 15 август тютюнопроизводителите могат да подават документи за подпомагане по Схемата de minimis за компенсиране на част от производствените разходи за отглеждане на тютюн. Финансовата помощ е насочена към тютюнопроизводители, които не са..

публикувано на 04.08.22 в 15:35

Национален исторически поход „Героите не умират“

Национален исторически поход „Героите не умират“ , посветен на 119 години от избухването на Илинденско-Преображенското въстание , организират родолюбиви българи.  Събитието ще се проведе на 6 и 7 август, като отправната точка е Земенският..

публикувано на 04.08.22 в 14:29
Асен Балабанов

Асен Балабанов: Ще имаме стабилност тогава, когато политиците поставят на първо място интересите на хората

Очакванията към служебния кабинет са той да успокои напрежението в страната, също така и във външнополитически план. Да се намалят емоциите и правителството да ни преведе през този преходен период към едни спокойни и честни избори. Това каза в..

публикувано на 03.08.22 в 09:49

Стартира кампания за ограмотяване на хора от уязвими групи

Фондация "Конкордия" организира обучение по грамотност за хора от уязвими групи: роми, безработни и такива със сериозен риск от социално изключване. Основната цел, която си поставят от фондацията е участниците в проекта да бъдат обучени как да..

публикувано на 03.08.22 в 08:54

Елиана Амудова: Целите са мечти с краен срок

СУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Якоруда е изцяло преобразено.  В продължение на три години екип от учители, родители, деца и цялата общественост работят  заедно за постигане на една мечта – да направят своето училище по-красиво, по-позитивно и..

публикувано на 02.08.22 в 16:07