Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" на 16 септември

Нелсън Мандела е символ на борбата срещу апъртейда. След години на тези дейности в нелегалност, той е тикнат в затвора, където прекарва 27 години. Носител е на над 250 награди, сред които „Нобелова“ – за мир, както и орден „Стара планина“...

публикувано на 16.09.20 в 15:01
Веселин Марешки

"Булевард Демокрация" на 15 септември

Заместник – председателят на Народното събрание бе осъден на втора инстанция за изнудване. Присъдата, разбира се, не е окончателна, но петното върху институцията е хвърлено като яйце от Босия по фасадата. Не, че остана нещо много неопетнено по..

публикувано на 15.09.20 в 15:02

"Булевард Демокрация" на 14-ти септември

Родители на ученици протестираха срещу носенето на предпазни маски в общите помещения в училище. Според тях нямало достатъчно доказателства, че маските предпазват и има голяма вероятност те да се превърнат в развъдник на бацили. Доводът на други е че..

публикувано на 14.09.20 в 14:30
Валери Божинов

"Булевард Демокрация" на 11 септември

Септември се оказва много изтръпнал месец. Протестиращи тръпнат за оставки. Правителството тръпне дали ще изкара мандата. Целокупният народ тръпне дали и каква нова Конституция ще има. Макар за последното да ми се струва претръпнал. Управляващите..

публикувано на 11.09.20 в 14:54
Българска народна банка

"Булевард Демокрация" на 9 септември

Да държиш пари в банка вече е лукс. “24 часа“ посочват, че вече не е нулева доходността, а отрицателна. Тоест – само плащате. Две от най-големите банки са обявили нулеви лихви по спестяванията, а останалите движат около 0.1%. Таксите за..

публикувано на 09.09.20 в 14:52

"Булевард Демокрация" на 3 септември

Трудно е човек да остане равнодушен към случващото се в столицата. Трудно е и да заеме или да не заеме страна. Да, грозно е да се нападат български граждани, грозно е да се нападат и български полицаи. Едните са излезли там, провокирани от това,..

публикувано на 03.09.20 в 14:56

"Булевард Демокрация" на 1 септември

Докато протестиращи искат оставката на Борисов, той сам издейства такава. Само че в партията на Слави Трифонов. Местният му лидер във Видин бе пуснат по добилото популярност като „Бойко ТВ“ излъчване във Фейсбук как се вози на популярната джипка...

публикувано на 01.09.20 в 15:01

"Булевард Демокрация" на 28 август

Едва 26 юристи имало в Народното събрание сега, смятат „24 часа“. За справка – в последния му мандат са били 44 и през годините главно намаляват. И това – в основния законотворен орган. Което мисля, че издава защо и проектът за Конституция..

публикувано на 28.08.20 в 15:03

"Булевард Демокрация" на 25 август

Българският еквивалент на Робин Худ може да излезе предсрочно от затвора, пише „Труд“. Български еквивалент, разбира се, е важно уточнение, защото в нашата приказка бедните нищо не са намазали. Ама – такава държавата – такъв и Батмана, както се..

публикувано на 25.08.20 в 14:55

"Булевард Демокрация" на 21 август

Прокуратурата ни пази. И то – широкоспектърно. Ето, днес ни информираха, че някой сложил бариера на плажа към „Русалка“ и продавал гривнички. Кеф ти шест лева, кеф ти да се попечеш. Без гривна не можело. Най-любопитното е, че фирмата с гривничките..

публикувано на 21.08.20 в 14:56