Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" на 2-ри май

В празничното издание на "Булевард Демокрация" в днешния почивен понеделник ще видим какви мерки взима полицията за безопасността на украинците избягали от войната у нас. На нарочна пресконференция полиция и прокуратура съобщиха подробности за въоръжен..

публикувано на 02.05.22 в 14:13

"Булевард Демокрация" - на 29 април

Ако имате усещане за дежа вю, то е напълно реално и повредата не е във вашия радиоприемник. „Природният газ може да поскъпне с около 35 процента от следващия месец, показват моментните разчети“, информира БНР, цитирайки регулатора...

публикувано на 29.04.22 в 15:02

"Булевард Демокрация" на 27-ми април

В "Булевард Демокрация" ще видим кой какво каза и написа за руския газ. Ако Женчо Станков е по-скоро песимист, то колегата му Ивайло Мирчев е спокоен. Статусът на Ицо Хазарта влезе бързо в новинарския поток, какво мислят още известни личности за спряното..

публикувано на 27.04.22 в 14:31

"Булевард Демокрация" на 25-ти април

В празничното издание на "Булевард Демокрация" в първия ден на седмицата ще следим пътната обстановка в региона, тъй като се задава голямото прибиране на всички посрещнали Великден далеч от дома.  60г от рождението на поетесата Петя Дубарова отбелязахме..

публикувано на 25.04.22 в 14:44

ОЧАКВАЙТЕ В „БУЛЕВАРД ДЕМОКРАЦИЯ“ НА 22 АПРИЛ:

Разпети петък е днес – денят, в който е разпнат Исус Христос, за да изкупи греховете на човечеството. Това е най-тъжният ден в годината. На този ден Божият син е бил обиждан, осъден, поругаван и разпнат на кръста. След това той е погребан в каменен..

публикувано на 22.04.22 в 14:30

"Булевард Демокрация" - на 21 април

Докато Европа се тресе от военни действия и/или специализирни операции (в зависимост от гледната точка); страната ни се тресе от ценови скокове; политиците ни се тресат от коалиционни раздори; министерството на туризма ни разтресе, че безплатните..

публикувано на 21.04.22 в 15:04

"Булевард Демокрация" на 20-ти април

Темата в "Булевард Демокрация" е от изключително значение за всички онези собственици на панелни апартаменти и домоуправителите на етажна собственост, решили да въведат мерки за енергийна ефективност. Близо 1 милиард и половина лева са заложени в Плана за..

публикувано на 20.04.22 в 14:39

"Булевард Демокрация" на 18-ти април

Темата в "Булевард Демокрация" е за мръсния въздух в Бургас след слушателски сигнал за завишени нива на фини прахови частици. Хотелиери в Балчик се оплакаха, че още не са получили държавна помощ за това, че са настанили украинци, какво е положението в..

публикувано на 18.04.22 в 14:28

"Булевард Демокрация" - на 15 април

Докато от някои бизнеси продължават да искат да ги включат в антиковид мерките, то Международния валутен фонд пък призова да се спрат. Това е едно от заключенията на приключилата мисия на фонда у нас, поясняват от Дневник. „Оценката й е, че..

публикувано на 15.04.22 в 14:57

"Булевард Демокрация" на 14-ти април

Темата в "Булевард Демокрация" е за неволите на жителите на Несебър в борбата им със завишената популация на гларусите там и белите, които правят. Бургаското летище посрещна първият чартърен полет от Тел Авив. За очакванията за новия туристически сезон -..

публикувано на 14.04.22 в 14:36