Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

мода фотография

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 14-ТИ ЮНИ

"Не знам кой е изобретил високите токчета, но всички жени му дължат много", казва признателно Мерилин Монро. Е, в неделята на 14-ти юни нашите мисли вървят повече в посока джапанки и плажно облекло, но винаги е подходящо да поговорим за..

публикувано на 14.06.20 в 09:39

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 14 Ч:

Днес е 24 май, най - българският празник! В деня на буквите, азбуката, писмеността и светите братя Кирил и Методий, време е за национална гордост, за историческа памет и поздрав към учителите, учениците, културните дейци! В срещата ни днес..

публикувано на 24.05.20 в 11:58

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 17 МАЙ ОТ 13 ДО 14 ЧАСА:

Актрисата Гергана Стоянова, която нашумя с ролята си на д-р Поли Грънчарова от сериала "Откраднат живот", пробива първо с гласа си. С гласа на бургазлийката на български език говорят Никол Кидман във филма „Австралия“, Даян Лейн в „Нощи в Роданте“,..

публикувано на 17.05.20 в 12:04

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 10-ТИ МАЙ

„Ако си роден без крила, не им пречи да израснат“ - това казва Коко Шанел, една от най-вдъхновяващите жени на всички времена и вечният символ на класата и стила. И не си мислете, че времето в което живеем не позволява подобни волности...

публикувано на 10.05.20 в 09:17

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 14 Ч:

Странна Цветница имаме днес, такава каквато никога не сме си представяли! В условията на кризата с Ковид – 19 трябва да си останем вкъщи, да не посещаваме църквите, а ако ни се наложи да излезем да сложим маска. Денят, обаче си е същия един от..

обновено на 12.04.20 в 11:57

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 5 АПРИЛ

Предаването "Ева в неделя" започва след новините в 13 часа. Ето и какво сме ви подготвили днес:  Люси Дяковска отбеляза рождения си ден през седмицата като направи диско концерт от своя уютен дом. С хубава визия, прекрасен глас, с watch party за всички..

публикувано на 05.04.20 в 12:35

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 1-ВИ МАРТ

Знаете ли, че... Една жена не знае какво и липсва, докато приятелка не й се похвали с нещо... Е, дами добре дошли в най-женския месец на годината и честита ни Баба Марта! Както знаете, дамите може да са често капризни и своенравни, но..

публикувано на 01.03.20 в 08:42

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч:

Когато престанеш да гониш грешните неща, правилните сами влизат в живота ти ! В днешната неделя поканете у дома почивката, приятните емоции, любовта и спкойствието. Отпуснете се, направете си чаша капучино, отделете време за себе си в компанията..

обновено на 23.02.20 в 12:02

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 16 ФЕВРУАРИ:

Силвия Кацарова е специалната ни Ева днес. Град дамата на българската поп музика обикаля страната с музикалния спектакъл „Мой сън…“, който представя автобиографичната й книга. Какво откровено сподели певицата за тежките и светлите моменти по пътя..

публикувано на 16.02.20 в 12:35

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 9-ТИ ФЕВРУАРИ

И най-красивите рокли се носят, за да бъдат съблечени! Въпреки това, носете красивите си рокли, носете си и новите дрехи, уикенд е и време за „Ева в внеделя“, времето за релакс и споделена красота. Днес ви срещаме с три дами, които ще..

публикувано на 09.02.20 в 08:35