Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Статистиката сочи - повече загинали и ранени при катастрофи тази година

Любка Маринова
Снимка: Интернет

Увеличаване както на станалите катастрофи, така и на броя на загиналите и ранените. Това е равносметката от пътната обстановка и зачестилите в последно време катастрофи с жертви в страната. Данните обхващат първите три месеца на годината - каза Любка Маринова, бивш служител на "Пътна полиция" София и експерт по пътна безопасност в момента. Тя допълни, че пешеходните пътеки на територията на столицата имат нужда от освежаване, защото част от инцидентите стават когато хората пресичат.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44