Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Девин застава зад здравния министър Таня Андреева

Снимка: БГНЕС
Инициативният комитет "За възстановяване дейността на болницата в Девин" застава в подкрепа на министъра на здравеопазването д-р Таня Андреева, съобщи неговият председател Валентина Павлова:

От няколко дни следим протестите, които се случват относно здравеопазването. От името на Инициативния комитет, както и от името на обществеността на Девинска и Доспатска община, изразяваме твърдата си позиция и заставаме изцяло и безрезервно зад д-р Таня Андреева и сме готови да я подкрепяме, защото случващото се не е плод на нейната работа.


Лекарите от Спешната помощ поискаха оставката на здравния министър заради предложението директорът им д-р Георги Гелев да бъде уволнен заради поредния смъртен случай след закъсняла линейка.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Лекари от Спешна помощ: Не сме склонни на компромиси

Продължават протестите на лекарите от столичната Спешна помощ срещу уволнението на директора им д-р Георги Гелев. До момента заявления за напускане на работа са подали 103-ма служители на центъра , каза в "Преди всички" д-р Драгослава Балова от Спешния..

публикувано на 02.06.14 в 08:13
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44