Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Юлияна Методиева: Ситуацията с "Ислямска държава" е изключително сериозна, за да бъде използвана за евтин пиар

Снимка: БГНЕС

Изключително сериозна е ситуацията с "Ислямска държава", за да може да бъде използвана в евтини пиар акции, така Юлияна Методиева от сайта "Маргиналия" коментира в предаването "Преди всички" акцията, която ДАНС направи в ромски махали.

В българските среди на мюсюлманите онова, което се получи вчера, като отзвук е неописуемо. Най-важното, което трябва да кажем, освен че е варварска идеологията на ИД. Но е интересно, че прокуратурата и ДАНС изпратиха толкова много сили в махали, където се чудя хляб дали намерихаИма експертиза в тази страна, има хора, които можем да кажем от какво са съставени мюсюлманските общности. Нахлуването в ромските махали вся такъв ужас, сякаш действително гонехме Бен Ладен и тази непропорционалност говори за лошо планиране на една нескрита амбиция да се заяви, че прокуратурата и ДАНС са държава в държавата. 

Интервюто на Силвия Великова с Юлияна Методиева можете да чуете от звуковия файл.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44