Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Колеги на пострадалия при побой мъж в столичния кв. "Дружба" са готови да помогнат с парични средства

Две момчета на 16 и на 17 години – са задържани в ареста за инцидента на 20-и юни в столичния квартал "Дружба". Тогава на автобусна спирка бяха пребити Вълчо Благоев и двамата му сина.
 

Колегите на Вълчо от книжната борса на гара Искър смятат, че семейството му е пример за интегриране на малцинствата. Те все още не могат да повярват, че именно той е пострадал заедно със синовете си след връщане от църква.

По-големите деца на Вълчо работят, по-малките учат и спортуват.

Мъжът ще бъде дълго време в болнични, на битите деца ще е необходима психологическа помощ. Това е един от аргументите на колегите на Вълчо Благоев да се отзоват с парична помощ.

Още по темата можете да чуете в звуковия файл.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44