Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Четирима мъже загинаха при тежка пътна катастрофа край село Богорово

Два леки автомобила катастрофираха около 14 часа на пътя Силистра-Добрич край село Богорово.

Сблъскали са се "Мицубиши" с варненска регистрация и силистренско "Рено Меган", в което са пътували четирима души и са загинали на място. Те са мъже на видима възраст между 40 и 55 години, като все още самоличността  им се изяснява.

Водачът на варненския автомобил, който е бил сам в колата, по чудо се е отървал само с леки наранявания.  Той е бил пуснат за домашно лечение, след като е бил прегледан в силистренската болница. В момента се извършват огледи на мястото на катастрофата като по първоначални данни "Реното" е навлязло в отсрещната лента и буквално се е врязало в идващото насреща "Мицубиши". Причините за катастрофата тепърва ще се изясняват.

С това загиналите по пътищата само от сутринта стават 8 души, сред тях са бременна жена и дете.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Две тежки катастрофи с три жертви белязаха петъчната сутрин

Мъж и дете загинаха при тежка катастрофа на автомагистрала "Тракия". Инцидентът е станал на 125-ия  км от магистралата, до надлез Карлово. Лек автомобил с австрийска регистрация е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в кола със..

публикувано на 03.07.15 в 12:03

Две жени, едната от които бременна, загинаха при катастрофата край Поморие

При автомобилна катастрофата между селата Бата и Медово в община Поморие загинаха две жени, едната от които бременна. По първоначални данни колата се е блъснала в крайпътно дърво, по всяка вероятност заради движение с несъобразена скорост. Шофьорът..

публикувано на 03.07.15 в 14:10
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44