Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Видими резултати за България" е слоганът на ГЕРБ за предстоящите местни избори

| обновено на 06.07.15 в 18:42
Снимка: БГНЕС

"Видими резултати за България" ще бъде мотото на кампанията за предстоящите местни избори на ГЕРБ, на които партията се надява да увеличи резултатите си в сравнение с предишния кметски вот, а всички областни кметове да повторят мандатите си. Това обяви на пресконференция председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов:

Като прогнозни резултати се стремим към от 14 до 18 областни кмета  кметовете да бъдат над 100 и общинските съветници да бъдат над 1700. Смятаме, че това ще бъде една изключително добра основа, за да продължим започнатото с политиките и многото работа, която е свършена, както от кметовете, така и от общинските съветници, както и подкрепата, която бихме получили, и със солидарността, която получаваме от Европейската комисия.

Ще бъдат не повече от 8 депутати към настоящия момент, които ще се включат активно в кампанията и също така от всичките 265 общини  от пет до осем общини  може би ще направим някъде в по-малките общини и съответно коалиционно участие. Всички решения, които сме взимали, за да формулираме правилните задания за предстоящата ни кампания, са на база на обратната връзка, която получаваме ежедневно от нашите структури в цялата страна.


ГЕРБ ще представи официално кандидатите си за местния вот на 13 септември в "Арена Армеец" в София. Според информацията, с която Цветанов разполагал, нямало да има проблеми с отпечатването на бюлетините и лицензираните печатници били готови да си свършат работата.

Репортажа на Румяна Василева можете да чуете от звуковия файл.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44