Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

РБ няма да подкрепи законопроект за промяна в Конституция, различен от внесения

На заседания на Председателския съвет и на парламентарната група на Реформаторския блок единодушно е решено да не подкрепят законопроект за промяна на Конституцията, различен от вече внесения.

Припомням, че по-рано днес след консултации на премиера Борисов с парламентарните групи стана ясно, че има договорка за внасяне на нов проектозакон за изменение на Конституцията.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Ем. Милчева: Обръщането към КС по промените в Конституцията е все едно статуквото да пита статуквото

С искането на мнението на Конституционния съд по промените в Конституцията между първото и второто четене има възможност правосъдната система да бъде оплетена . По този начин статуквото ще пита статуквото . Това каза за "Хоризонт“ в предаването..

публикувано на 22.07.15 в 17:33

Втори кръг разговори за промени в Конституцията

Извънредният председателски съвет започна в Народното събрание. Там, освен премиерът, дойде и вицепремиерът Румяна Бъчварова. Очаква се срещата да внесе повече яснота за съдбата на внесения законопроект с промените в Конституцията. Вторият кръг разговори се..

публикувано на 22.07.15 в 14:22

Извънреден председателски съвет решава за промените в Конституцията, свързани със съдебната реформа

Извънредният председателски съвет започна в Народното събрание. Там, освен премиерът, дойде и вицепремиерът Румяна Бъчварова . Очаква се срещата да внесе повече яснота за съдбата на внесения законопроект с промените в Конституцията. Вторият кръг..

обновено на 22.07.15 в 13:52

М. Миков: Промените в Конституцията гарантират, че правораздавателният процес ще бъде забавен

Най-лесното е да се променят законите, по-трудно те да се прилагат те. БСП няма да подкрепи промени в Конституцията. През тези месеци, когато са се обсъждали тези изменения, е можело да се направят промени в законите. Трябваше да има отговорна..

публикувано на 22.07.15 в 13:09
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44