Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жители на Средец започват подписка в защита на граничния полицай, застрелял нелегален мигрант

| обновено на 16.10.15 в 14:55

Жители на Средец започват подписка в защита на граничния полицай Вълкан Хамбарлиев, от чийто изстрел при инцидент близо до границата загина афганистанец. 42-годишният Хамбарлиев е полицай от дълги години, казаха неговите съграждани.

Хората от района заявиха, че полицаят е изпълнил служебните си задължения:

Ние сме зад него, той е просто за медал.

Подкрепям граничния полицай и действията на Гранична полиция. Надявам се българското правителство да подкрепи също тези действия.


Националният полицейски синдикат в България също изрази подкрепа за Вълкан Хамбарлиев. В позицията се казва, че синдикатът безрезервно подкрепя смелия  и самоотвержен служител, който е изпълнил своя дълг.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44