Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Прокуратурата е повдигнала обвинения срещу самопрострелялия се 28-годишен мъж в Сливен

Снимка: http://www.prb.bg

Обвинения за за убийство и опит за убийство е повдигнала прокуратурата в Сливен на 28-годишния мъж, който рани и уби с нож 15-годишно момиче и се опита да се самоубие, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура Руси Русев.

Първото обвинение е за убийство с особена жестокост, а второто - за опит за убийство на повече от един човек. В момента обвиняемият е със наложена 72-часова мярка "Задържане под стража", като се намира в болница, защото се самопростреля с газово оръжие.

28-годишният мъж се охранява от служители на следствения арест, а след изтичане на мярката ще бъде поискана най-тежката - постоянна мярка за задържане под стража.

Трагедията се разигра в петък по обед в 12-о училище в Сливен, в което се помещава и Професионалната гимназия по икономика.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Прокуратурата е повдигнала обвинения срещу самопрострелялия се 28-годишен мъж в Сливен

Обвинения за за убийство и опит за убийство е повдигнала прокуратурата в Сливен на 28-годишния мъж, който рани и уби с нож 15-годишно момиче и се опита да се самоубие, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура Руси Русев . Първото обвинение е..

публикувано на 07.11.15 в 17:10

Състоянието на тримата пострадали при инцидента в сливенско училище е стабилно

Стабилизирано е състоянието на тримата пострадали при инцидента в сливенско училище вчера. Това съобщи БТА, като цитира пресцентъра на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" в Сливен. С най-тежки наранявания е 28-годишен мъж, прободен с нож, който се намира в..

обновено на 07.11.15 в 14:59
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44