Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Каракачанов: Въпреки оставката на Христо Иванов РБ няма да напусне управленската коалиция

Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на Патриотичния фронт (ПФ) Красимир Каракачанов прогнозира, че въпреки оставката на Христо Иванов, Реформаторският блок (РБ) няма да напусне управляващата коалиция: 

В този момент не виждам нещо, което да поставя под въпрос коалицията или правителството. Министърът на правосъдието отдавна беше казал, че ако не минат неговите идеи за промяна на Конституцията, ще подаде оставка. Така че това едва ли е изненада. На господин Радан Кънев мога да му отговаря - да не се притеснява. Знаете, че ПФ също подкрепя правителството. Много често нашите предложения не са приемани, включително от останалите три групи, и ние сме се чувствали като в опозиция, но такъв е животът. Нормално е, когато имаш някакви виждания, да ги отстояваш, без значение дали другите те приемат, или не те приемат. Бихте ли го уважавали повече, ако беше подвил опашка?!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44