Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Седмицата на брака цели да вдъхнови живеещите без брак да сложат подпис

Седем предизвикателства за всеки от седемте дни на седмицата от 7-и до 14-и февруари - това са подготвили организаторите на Седмицата на брака за всички женени двойки, които решат да се включат в инициативата. Във фейсбук страницата на кампанията се събират историите на брачни двойки, които искат да споделят своята рецепта за успешен брак.

Седмицата ще бъде отбелязана за пети път у нас. Целта й е да мотивира двойките да се грижат за взаимоотношенията си от една страна, а от друга - да вдъхнови живеещите без брак да сложат подпис.

Повече можете да чуете в звуковия файл.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44