Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

22-ма студенти обикалят Америка с кандидатите за Белия дом

Кандидат-президентската кампания в Съединените щати тече с пълна сила. Претендентите за наследник на Барак Обама предлагат на зрителите по целия свят едно атрактивно шоу с елементи на съспенс, драма и неочаквани развои. Заедно с кандидатите Америка обикалят и студенти, които взимат пряко участие в техните кампании.

Чрез програмата Wake the Vote 22-ма студенти се включват в кампании на кандидатите, независимо от предпочитанията си. Републиканци могат да се озоват в лагера на демократите и обратно. Целта е участващите да наблюдават пряко политическия процес. По-късно тази година младежите ще приложат наученото в курс на университета.

Струва ли си преживяването, студентите споделят пред кореспондента на БНР в САЩ Младен Петков. Чуйте звуковия файл.




БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44