Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Водещ британски доктор по акушерство ще консултира безплатно бременни у нас

Снимка: БГНЕС

Британският доктор по акушерство и съветник към британското Министерство на здравеопазването Трейси Купър ще консултира безплатно бременни у нас през април.

Доктор Купър ще гостува на единствента засега у нас самостоятелна акушерска практика. Целта на посещението й е да анализира защо в България не се прилага моделът за акушерски грижи на бременните жени и да предложи възможности за разширяването на такъв тип акушерски практики.

За да бъдат наблюденията на британският експерт по-пълноценни, в момента акушерската практика набира бременни жени, които биха искали да преминат консултация в периода на гостуването на Трейси Купър у нас. Те ще получат безплатна женска консултация, а в замяна се очаква да споделят впечатленията си от работата на акушерките в практиката и опита си от женската консултация, която обичайно посещават.

Желаещите могат да се запишат на телефон 0886 215 480.

Подробности можете да чуете в звуковия файл.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44