Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Обявен е траур в община Червен бряг

Снимка: БГНЕС

Траурен ден е обявен в община Червен бряг в памет на тримата младежи, които загинаха в катастрофа край село Лепица. Други двама техни спътници - момичета на 17 и 18 години, са без опасност за живота .

В цялата община Червен бряг националният флаг пред всички административни сгради ще бъде свален наполовина. Отменят се увеселителните мероприятия за времето от 8:00 до 24:00 часа.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Трима младежи загинаха при катастрофа край село Липица

Трима младежи - две момичета и едно момче, загинаха при тежка катастрофа тази нощ в село Лепица, община Червен бряг. По искане на прокуратурата е започнал втори оглед на мястото на произшествието. Около 1.00 часа тази нощ лек автомобил БМВ се е ударил в..

публикувано на 28.03.16 в 11:41
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44