Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борисов: Тече пълна полицейска и данъчна проверка по черноморските курорти

| обновено на 11.06.16 в 17:54
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов е разпоредил пълна полицейска и данъчна проверка  по черноморските курорти след случилото се на Слънчев бряг. Целта е да се осигури ред и спокойствие по време на  летния  сезон. 
Голяма репресия ще има по морето след случая с Димитър Желязков - Очите в Слънчев бряг. Това заяви в Раковски премиерът Бойко Борисов, като уточни, че се извършва пълна проверка по курортите
Няма да жертваме милионите туристи или милиардите, които очаква българският туризъм от приходи за сметка на няколко главанака. Тотална репресия ще има върху тях, и то законна, вървят данъчни, ДАНС, полиция, и така, през ден, през два, докато се научат да не ползват фалшив софтуер и да отчитат едни печалби, а всъщност да има други, дискотеките да са пълни.

Това е от нощеска, там се работи. Има поне 7 заведения, където крият приходите си. Това, което си причиниха, ще им излезе солено.

Премиерът припомни и за Митьо Очите:

По наше време е разследван, по наше време е вкарван в затвора. Какво повече да кажем по тази тема?

По темата Кристалина Георгиева и евентуалната ѝ номинация за генерален секретар на ООН Борисов коментира:

Хубавото е, че вече имаме толкова българи, които могат да кандидатстват и за най-високите постове в света и толкова български имена да са в оборот като успешни кандидатури. Това, че г-жа Бокова е в ЮНЕСКО, кандидат е на правителството, взели сме решение. Това, че Кристалина Георгиева я уважава цял свят и е безспорно най-добрият еврокомисар, също не е тайна. Така че, нека това да са ни новините.

Премиерът присъства на откриването на новия високотехнологичен медицински  център "Уни Хоспитал" в Панагюрище, в който са инвестирани над 90 милиона лева. По-късно Борисов се включи в поклонението край село Славовица по повод годишнината от смъртта на Александър Стамболийски



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Бойко Борисов: По-изгодно време за мен за избори няма, а те точно това провокират

В град Раковски премиерът Бойко Борисов коментира, че за него няма по-добър момент от предсрочни избори сега, защото всички социологически прогнозите сочат голямо предимство за ГЕРБ. Премиерът определи  настоящото управление на страната като стабилно:..

публикувано на 11.06.16 в 15:55
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44