Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мария Пейчева: Очаквам животът във Великобритания да стане по-труден

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Студентката Мария Пейчева, която от години живее във Великобритания, сподели в предаването "Преди всички" по програма "Хоризонт", че всички българи в Обединеното кралство са много разочаровани от вота и че това, което всички там споделят, е неизвестността от онова, което предстои: 

Извън най-големите градове, особено извън Лондон, резултатите добре показват, че хората са гласували за напускане. Изненадващо дори и в Уелс вотът за напускане е по-силен от вота за оставане, но в Шотландия и Северна Ирландия са предпочели оставането. За мен тези резултати са изненадващи. Почти всички лидери на основните партии подкрепяха оставането. Вчера букмейкърите също даваха по-големи шансове за оставане. В професионален план очаквам да бъде по-трудно, въобще животът очаквам да стане по-труден.

Цялото интервю с Мария Пейчева можете да чуете в звуковия файл.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44