Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отложиха делото срещу Иван Янакиев

Скандал отложи делото срещу Иван Янакиев, шофьорът, който под въздействието на наркотици уби на пътя 70-годишен мъж миналата година. Инцидентът провокира граждански протести с искане за строги санкции за убийците на пътя.

На днешното заседание главният свидетел по делото се отрече от първоначалните си показания и заяви, че подписът върху полицейския протокол не е негов.

Съдът назначи две нови експертизи – графологична и медико-техническа – и насрочи следващото заседание за 13 октомври.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Окръжният съд в Пазарджик

Окръжният съд в Пазарджик даде ход на делото срещу Иван Янакиев

Пазарджишкият окръжен съд даде ход на делото срещу Иван Янакиев . Шофирайки под въздействието на наркотици, той уби на пътя 70-годишен човек през декември миналата година. Инцидентът предизвика граждански протести. Веднага след инцидента Иван Янакиев..

публикувано на 08.09.16 в 13:12
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44