Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Автокомплекс от Велико Търново дари съботния си оборот за 6-годишно момиченце


Автокомплекс от Велико Търново дари съботния си оборот от 1044 лв. за 6-годишно момиченце, което се бори с рака в турска клиника. В почивния си ден на работа дойдоха всички служители, дори бившите работници на автомивката, които бяха провокирани да направят добро. Парите са за лечението на Йоана Христова от Велико Търново, която е с тумор в мозъка.

Това не е първата и няма да бъде последната благотворителна кауза, която провеждаме, каза за БНР управителят на автокомплекса Георги Стойчев:

Решението го взехме заедно целият екип. Дори стари кадри, които са работили при нас, са днес тук, за да помогнат. Искам младите хора, които работят тук, да видят, че има нещо, което може да зависи от тях, а не само да гонят финансови цели. Винаги има личностна нотка. Надяваме се да стане нещо положително от днешния ден.

В звуковия файл можете да чуете целия репортаж на Здравка Маслянкова.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44