Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БСП възнамерява да създаде фонд "Индустрия" с 500 милиона лева от бюджета след парламентарните избори

| обновено на 10.01.17 в 18:36
Снимка: БГНЕС
След парламентарните избори БСП възнамерява да създаде фонд "Индустрия" с 500 милиона лева от бюджета. Тези средства ще бъдат само за създаване на производствени предприятия, които ще назначават на работа млади хора.

Това съобщи в Кюстендил лидерът на социалистите Корнелия Нинова. Тя коментира и изявлението на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, че БСП ще прави кампания от фалшиви новини:

Нищо подобно. БСП в тази кампания ще предлага решения на проблемите, които те създадоха и оставят. И го питам: "Фалшива ли е новината за повдигнатото днес обвинение на кмета на Пловдив за нарушения в обществени поръчки?" С една такава новина ние ще си тръгнем оттук и ще отида при главния прокурор да му предоставя информация, например за такъв кмет на ГЕРБ в Рила, който е нарушавал процедури по строителство, който е в конфликт на интереси, защото назначава семейството си на работа в общината.

В звуковия файл можете да чуете целия репортаж на Кирил Фалин.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44