Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Колко близо са камерите на телефоните до пълната победа над фотоапарата

Общоприето е мнението, че истински качествени снимки могат да бъдат направени само със сериозна техника - фотоапарати, обективи и много други помощни уреди. Все по-често обаче хората избират да снимат с мобилния си телефон -  това не само е лесно и удобно, но и технологиите на камерите  в смартфоните се развиват все по-бързо. Дали мобилният телефон ще измести фотоапарата и ще го превърне в ретро декор и музеен експонат се опита да разбере Иван Русланов. Чуйте отговора в звуковия файл.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44