Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вихра Огнянова, организатор на международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО:

Дигиталният свят ускори посланията в туристическия бизнес

Снимка: holidayfair-sofia.com

Вихра Огнянова - организатор на събитието обяви в ефира на Радио София, че около 380 компании от страната и цял свят ще участват в 34 международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО, а широката публика ще може да посети национални щандове от Турция, Гърция, Сърбия, Хърватия, Македония, Куба, Чехия, Румъния и Косово, на които ще се правят директни продажби на туристически пакети.

Посетителите ще могат да намерят пътувания в цял свят, както и нови културни дестинации и събития. Приоритет в програмите са пролетните предложения. На място ще се предлагат много отстъпки за пакети. Организирани са много томболи и викторини за посетителите. 

Един от акцентите в програмата са дигиталните услуги и новите тенденции в онлайн бизнеса. Предлагането вече се превръща в споделяне, а потребителите в съмишленици, твърди Вихра Огнянова. Новото поколение пътуващи хора имат нови изисквания, тъй като те разглеждат много различни неща, преди да се спрат на своята дестинацията. Маркетингът на продажбите в интернет изисква повече от създаването на уеб сайт, например е необходимо управление на онлайн репутацията и използването на социалните мрежи.

Какво още да очакват професионалистите и широката публика от изложението, както и какви са тенденциите в туристическия маркетинг - вижте във видеото.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.