Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Радиоприемница

Снимка

Снимка Посетете и Радиоприемница във Фейсбук

Всеки ден от понеделник до петък от 13:00 до 14:00 часа по Радио София.
В средата на деня чрез събеседници и авторски коментари разгръщаме аналитично онова, което интересува и вълнува слушателите.  Предаването "Радиоприемница" е ефирен дневник на обществото.

Тъй както името предполага характера на човек, така и името на предаването алюзира гостоприемство към аудиторията. - Това е предаване, в което всеки може да влезе, да се припознае, да отдъхне и да се чувства разбран.

В "Радиоприемницата" има място за всички.

Всеки ден от понеделник до петък от 13:00 до 14:00 часа, по Радио София. 

Водещи на "Радиоприемница" - Катя Василева, Добринка Добрева, Златина Йовкова. 


Публикации

Фермерските пазари станаха традиция

Изграждат еко пазар в скандинавски къщички до метростанция "Г. М. Димитров"

Днес ще „обходим“ и разкажем за търговските площадки под опеката и ръководството на „Пазари Изток“ ЕАД. За целта в„Радиоприемница“ сме поканили Даниела Стойнева - изпълнителен директор на дружеството. „Пазари Изток“ ЕАД стопанисва 13 пазара,..

публикувано на 27.06.19 в 15:12
площад

Книжният пазар "Славейков" остава, не е ясно кога ще се завърнат търговците

Общинското търговско дружество "Пазари Запад" е стабилно финансово, няма задължения и има печалба, благодарение на която реализира проектите си, увери пред Радио София главният експерт в дружеството Борислав Борисов. Проектът, който се осъществява в..

публикувано на 26.06.19 в 14:38

Пазарите "Иван Вазов", "Красно село" и "Борово" - социални мрежи за бит и градска култура

В „Радиоприемница“ продължаваме да представяме пазарите на София като търговски дружества, места, които вървят към осъвременяване и в същото време се стремят да запазят своята самобитност. Днес наш гост беше Николай Попов, изпълнителен директор на..

публикувано на 25.06.19 в 16:24

Женският пазар - от тържище до съвременно пространство

Тази седмица в предаването “Радиоприемница” ще говорим за традиционните пространства за търговия, срещи, а защо не и за култура - пазарите в София. Фокусът ще бъде върху това как се стопанисват и как се осъвременяват. “Женски пазар” е едно..

публикувано на 24.06.19 в 16:03
Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Павел Иванов и Кирил Кирилов

"Актрисата" - с "най-красивите и най-талантливите" на сцената

Актьорите Аня Пенчева , Кирил Ефремов и Павел Иванов и продуцентът Кирил Кирилов представиха пред Радио София постановката на Стефан Данаилов "Актрисата" - комедия от Питър Куилтър, която достига и драматични обертонове. Актрисата Лидия Мартин, в..

публикувано на 21.06.19 в 15:43
Владимир Карамазов

Владимир Карамазов: Научих се да не се ядосвам, приемам нещата, каквито са

На 7, 10 и 11 юли, по време на инициативата "Театър пред театъра", на откритата сцена пред Народния театър "Иван Вазов" ще бъде представен хитовият спектакъл "Спанак с картофи" с участието на Владимир Карамазов, Юлиян Вергов и Герасим Георгиев - Геро...

публикувано на 21.06.19 в 14:36

Спектакълът "Лисичета" и вътрешният въпрос "Да искаш или да бъдеш"

Продължава изнесеното предаване “Радиоприемница” от Народния театър “Иван Вазов”. Поводът е предстоящото трето издание на “Театър пред театъра” от 2 до 11 юли. На 3 и 4 юли ще бъде представена постановката “Лисичета” на режисьора Бина Харалампиева по..

публикувано на 20.06.19 в 13:48

В карнавалния спектакъл „Един безумен ден“ се пее и говори за любов и срещу властта

„ Радиоприемница “и днес е приета в Народния театър „Иван Вазов“. А поводът да гостуваме тук е предстоящото трето издание на „Театър пред театъра“ (от 2 до 11 юли). И това, което съобщихме в понеделник, ще стане: следобед, в 17:30 ще изгреят..

публикувано на 19.06.19 в 15:58

Театърът като добре сработена машина

Предаването “Радиоприемница” отново е в Народния театър “Иван Вазов”, където тече трескава подготовка за третото издание на “Театър пред театъра”, което ще се проведе от 2 до 11 юли на откритата сцена, която ще бъде издигната в края на месеца. Началото на..

публикувано на 18.06.19 в 15:57
Бина Харалампиева

Подготовката за "Театър пред театъра" ще ни държи "на нокти" до последния момент

Две постановки на Бина Харалампиева ще бъдат представени след броени дни по време на инициативата "Театър пред театъра" - Ромул Велики на Малък градски театър "Зад канала" и "Лисичета" на "Народния театър Иван Вазов". Обожавам спектакъла "Ромул..

публикувано на 18.06.19 в 14:27